Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Κορωνιός: «Όταν κάνεις 19 λάθη…»

Στα πολλά λάθη της Καβάλας απέδωσε την ήττα (88-79) από τον ΑΓΟΡ, ο Άγγελος Κορωνιός.

Κορωνιός: «Όταν κάνεις 19 λάθη…»
Ο Άγγελος Κορωνιός τόνισε πως με τα 19 λάθη που έκανε η Καβάλα στην αναμέτρηση με τον ΑΓΟΡ ήταν σχεδόν αδύνατο να φύγει με το ροζ φύλλο από το Ρέθυμνο, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως αυτό που… σκότωσε την ομάδα του ήταν το «τρελό» τρίποντο του Χορν, δύο λεπτά πριν το τέλος, με το οποίο έγινε το 79-71.

«Θα πρέπει να δώσω στον κόουτς Γιαπλέ συγχαρητήρια για τη νίκη της ομάδας του. Προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα για το ματς με το Ρέθυμνο. Το Ρέθυμνο έχει παιδιά με πολλά φυσικά προσόντα και δεν θέλαμε να τους δώσουμε πολλά ελεύθερα σουτ και να φυσικά να μην τρέξουν. Αυτό δεν έγινε στην περισσότερη διάρκεια του ματς. Το Ρέθυμνο ξέφυγε με 16 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο κι ήταν ένα σημείο που είχαμε χάσει πλήρως την συγκέντρωσή μας.

Στα τάιμ άουτ θελήσαμε να ξαφνιάσουμε τον αντίπαλο, αλλά όταν κάνεις 19 λάθη αυτό είναι σημαντικό κλειδί του παιχνιδιού. Επίσης “φάγαμε” ένα “τρελό” τρίποντο από τον Χορν παρ’ ότι η άμυνα ήταν πάνω του κι εμείς δεν καταφέραμε δύο φορές με τον Μανωλόπουλο να κάνουμε το ίδιο… Τόσο ο Άμπερτ όσο και ο Μιλόσεβιτς προσπάθησαν πάρα πολύ για το χρονικό διάστημα που βρίσκονται εδώ μαζί μας. Αφήνουμε πίσω το ματς αυτό και τώρα κοιτάζουμε τον Ηλυσιακό. Περαστικά στον Στέργιο Κουφό. Ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα να βρεθεί στο γήπεδο. Να ξέρει ότι θα είμαστε όλοι δίπλα του
», δήλωσε ο Άγγελος Κορωνιός.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νεμάνια Μίτροβιτς υπογράμμισε: «Ξέραμε ότι είναι ένα σημαντικό παιγνίδι για μας. Θέλαμε να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και να κρατήσουμε τον ρυθμό του παιγνιδιού χαμηλά. Δεν τα καταφέραμε. Αν το Ρέθυμνο πάει χαμηλά και γρήγορα στις επιθέσεις, σκοράρει ακατάπαυστα. Προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: