Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Κορδέρο: «Αξίζαμε έστω την ισοπαλία»

Πολύ χαρούμενος για τον πολύτιμο βαθμό που πήρε η ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Κορδέρο που άφησε αιχμές για τα σφυρίγματα του Κάκου.

Κορδέρο: «Αξίζαμε έστω την ισοπαλία»
Η λύτρωση για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη ήρθε με γκολ στο 96ο λεπτό του αγώνα αλλά σύμφωνα με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, η Ένωση άξιζε σε κάθε περίπτωση έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς και ξέραμε ότι τουλάχιστον δεν έπρεπε να χάσουμε. Έτσι όπως ήρθε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός γιατί βάλαμε το γκολ και θεωρώ ότι το αξίζαμε για την προσπάθεια που κάναμε», είπε αρχικά ο μέσος της ΑΕΚ ο οποίος για την εικόνα του αγώνα πρόσθεσε:

«Σίγουρα δεν ήταν καλό ματς, υπήρχαν πολλές εντάσεις. Ο διαιτητής δημιούργησε κάποιες από αυτές με τα σφυρίγματά του. Ξεχωρίζω το πάθος που είχαμε για την ισοφάριση».

Τέλος, ερωτηθείς για την διαφορά που έχει η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο, τόνισε: «Η πιο σημαντική διαφορά είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες και πετυχαίνουμε και γκολ. Το κάναμε και στο προηγούμενο ματς αλλά και σήμερα και αυτή είναι η πιο σημαντική διαφορά για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: