Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ευτυχώς που μπήκε στο 96’!!

«Ντου στα αποδυτήρια» μετά το ματς – ροντέο της αγωνιστικής στο Χαριλάου. Τι θα γινόταν αν ισοφάριζε νωρίτερα ο Πετρόπουλος; Γράφει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog. Εγώ θα πω μια κουβέντα. Ευτυχώς που η φάση με το οφσάιντ του Πετρόπουλου έγινε στο 96’ κι όχι νωρίτερα. Έτσι, δηλαδή, και πέφτανε τα sms σε όσους ήταν στην εξέδρα στο Χαριλάου ότι «οφσάιντ ήταν το γκολ της ΑΕΚ», ένας θεός ξέρει τι θα γινόταν μετά. Μπορεί να το ξημερώνανε όλοι μαζί στο γήπεδο.
Για αμέρικαν μπαρ!
Και γιατί το λέω αυτό; Επειδή η κατάσταση μύριζε μπαρούτι. Καζάνι που έβραζε ήταν το γήπεδο. Ήταν τόσο τεντωμένα τα νεύρα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του Άρη και της ΑΕΚ, αλλά και στην κερκίδα, που δεν ήθελε και πολύ να γίνει αμέρικαν μπαρ το πράγμα.
Από τη μια και οι δυο ομάδες ήταν ζορισμένες και καίγονταν για τους βαθμούς. Κι από την άλλη είναι όσα συνέβησαν στο β’ ημίχρονο. Με τις αποβολές και τον Κάκο να τα κάνει μαντάρα.
Κόκκινες σαν πασατέμπο
Δεν είναι δυνατόν, δηλαδή, σε ένα τέτοιο παιχνίδι που παίζεται η μισή κατηγορία για δυο τόσο ιστορικές ομάδες, εσύ να μοιράζεις κόκκινες δεξιά – αριστερά σαν πασατέμπο. Έλεος.
Και η πλάκα είναι ότι μόλις πριν λίγες μέρες, ο Κάκος βγήκε μάλιστα και κορυφαίος διαιτητής της χρονιάς – για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν!!! - από τον ΠΣΑΠ. Λέω για πρόσφατα που έσκασε στην βράβευση με μπλουζάκι Τσε Γκεβάρα.
Για τον Άγγελο!
Δεν το περίμενα, λοιπόν, να τα πάει τόσο άσχημα ο Κάκος, αλλά και οι βοηθοί του. Και δεν είναι μόνο αυτή η αποβολή που έφαγε ο Τσούπρος δίχως να κάνει τίποτα. Είναι κι αυτή στον Αγκάνθο.
Όλη η Ελλάδα έχει κλάψει για τον πιτσιρικά τον Άγγελο που «έφυγε» στα 16 του χρόνια πριν μια βδομάδα. Κι εσύ πας και δείχνεις δεύτερη κίτρινη στον Αγκάνθο επειδή έγραφε για τον Άγγελο μέσα από την μπλούζα και το έδειξε το φανελάκι μόνο για μια στιγμή στην κερκίδα;
Έβραζε…
Τέτοια τυπολατρία πια; Και ειδικά από τον Κάκο που είναι κι ευαισθητοποιημένο άτομο γενικά. Ή μήπως θα φώναζε κανένας αεκτζής «απέβαλλε τον»; Ούτε μια στο εκατομμύριο. Από σεβασμό και μόνο στον Άγγελο.
Έτσι, λοιπόν, όπως έβραζε όλο το γήπεδο κι από τις δυο ομάδες, αλλά και ειδικά στην κερκίδα, δεν ξέρω, αλλά και ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ο Πετρόπουλος ισοφάριζε από θέση οφσάιντ πιο πριν. Αυτά γι’ απόψε. Έχουμε να πούμε κι άλλα, όμως κι αύριο μέρα είναι.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: