Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Αλκαράθ: «Δεν με ξαφνιάζουν οι διαιτητικές αποφάσεις»

Όπως έκανε αμέσως μετά το τέλος του ματς, έτσι και στη συνέντευξη Τύπου ο Λούκας Αλκαράθ αναφέρθηκε στα διαιτητικά λάθη στο ματς Άρης-ΑΕΚ.

Αλκαράθ: «Δεν με ξαφνιάζουν οι διαιτητικές αποφάσεις»
Ο Αλκαράθ επανέλαβε πως τώρα καταλαβαίνει όσα είχε ακούσει σχετικά με τη διαιτησία όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη:

«Η ομάδα μου σήμερα σκόραρε δύο φορές, μέτρησε ένα γκολ και το παιχνίδι ήρθε ισοπαλία 1-1. Η ομάδα διεκδίκησε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει λανθασμένη διαιτητική απόφαση, αλλά δε με ξαφνιάζει. Έχω δει τα βίντεο. Ο Άρης έπρεπε να έχει 7-8 βαθμούς ακόμη ως τώρα. Πίστευα ότι δε χρειάζεται να ασχολούμαι με αυτόν τον τομέα, αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί μου έλεγαν όλοι για τη διαιτησία όταν ήρθα».

Για τις αλλαγές στο σύστημα της ομάδας:

«Έπρεπε να κοιτάξουμε πώς θα βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό από τους παίκτες. Πιστεύω ότι οι αλλαγές πέτυχαν. Η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Δε θέλω να κάνω άλλο σχόλιο για το παιχνίδι γιατί υπάρχουν άλλες παράμετροι. Η ομάδα χτίζεται τώρα και είναι δύσκολο να έχει πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι κάνουμε τις ευκαιρίες που χρειαζόμαστε. Τις κάναμε σήμερα για να σημειώσουμε δυο γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε πάντως».

Για το αν οι παίκτες του και αυτός έχουν τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσουν τα προβλήματα:

«Η διάθεση μας είναι αυτή. Να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε. Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν προβλήματα, ίσως να είναι περισσότερα απ’ ότι νομίζαμε. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα ξεπεράσουμε. Έχουμε τα ψυχικά αποθέματα για να πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: