Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Έμεινε ελεύθερος ο Σέτι!

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Λεμεσού αποτελεί ο Σεμπάστιαν Σέτι και έτσι ο δρόμος για την απόκτησή του από τον Αστέρα Τρίπολης, ανοίγει για τα καλά.

Έμεινε ελεύθερος ο Σέτι
Όλα είναι πλέον, έτοιμα για να κάνει τη δεύτερη μεταγραφή του κατά την χειμερινή περίοδο, ο Αστέρας Τρίπολης, αφού ο Σεμπάστιαν Σέτι έμεινε ελεύθερος από τον Απολλώνα Λεμεσού και μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Αργεντινός μέσος ενδιαφέρει εδώ και καιρό τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος «βολιδοσκόπησε» την κατάσταση και πλέον, είναι έτοιμος να υπογράψει με τον παίκτη. Ο Σέτι αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στους Ουσέρο και Αλβάρεζ, ειδικότερα μετά το κενό που αφήνει ο Καρντάσιο και φυσικά ο Χουανίτο που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του, τον περασμένο Αύγουστο και την επέμβαση στους χιαστούς.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Απόλλωνα για λύση συνεργασίας με τον Σέτι:

«H Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι λύθηκε σήμερα (21/01) η συνεργασία της με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Σέττι. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική του ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: