Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

«Μας στοίχισε η παράταση με τη Φιορεντίνα»

Αισιόδοξος για την κατάληψη της 3ης θέσης παραμένει ο Ζέμαν, παρά την ισοπαλία με 1-1 που παραχώρησε η Ρόμα στην Ίντερ, καθώς οι βαθμοί που χωρίζουν τους «τζαλορόσι» από τη Λάτσιο καλύπτονται.

«Μας στοίχισε η παράταση με τη Φιορεντίνα»
Ήταν το παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 21η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Η Ρόμα υποδέχτηκε την Ίντερ, σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες κυνηγούν την 3η προνομιούχο θέση, η οποία εξασφαλίζει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Οι γηπεδούχοι, αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία 1-1, μένοντας, παράλληλα, 10 βαθμούς πίσω από τη Λάτσιο και τη Νάπολι. Κάτι που δυσκολεύει την αποστολή τους, αν και ο Ζντένεκ Ζέμαν δείχνει αισιόδοξος, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς.

«Δεν νιώθω πως μείναμε πίσω από το στόχο μας, ούτε απομακρυνθήκαμε. Η διαφορά μας από την 3η θέση παρέμεινε αναλλοίωτη, αφού ούτε η Νάπολι, ούτε η Λάτσιο κατάφεραν να νικήσουν. Οι αγώνες που απομένουν είναι πολλοί και μπορούμε να καλύψουμε την απόσταση που μας χωρίζει από την 3η θέση. Ειδικά αν έχουμε απόδοση ανάλογη με αυτή του πρώτου ημιχρόνου», τόνισε με αισιοδοξία ο Ζέμαν.

Συνεπώς η απόδοση της Ρόμα, ιδίως στο πρώτο μέρος, ικανοποίησε τον προπονητή της. «Στο πρώτο ημίωρο παίξαμε πολύ καλά. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς μας έλλειψε το καθαρό μυαλό και η αποτελεσματικότητα. Σε αυτό το σημείο του αγώνα είδα μια προχειρότητα στην τελική προσπάθεια. Κάτι που μας στοίχησε και πρέπει να αλλάξουμε. Βέβαια σε όλους μένει το αποτέλεσμα, αλλά για μένα έχει σημασία η απόδοση. Για αυτό εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος. Με τέτοια απόδοση θα πάρουμε πολλές νίκες ως το τέλος», είπε χαρακτηριστικά ο Βοημός τεχνικός.

Κλείνοντας ο Ζέμαν δικαιολόγησε τους παίκτες του για το αποτέλεσμα. «Πληρώσαμε την κούραση από την παράταση στο ματς Κυπέλλου με τη Φιορεντίνα. Όσο είχαμε δυνάμεις, είχαμε και τον έλεγχο του αγώνα. Συνολικά, πάντως, παίξαμε καλύτερα από το ματς του πρώτου γύρου και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους 3 βαθμούς», τόνισε ο Ζντένεκ Ζέμαν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: