Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για μία ακόμα κλοπή εις βάρος του ΑΡΗ και τον Μπαλτά που θα πέσει στα κεφάλια όλων όσων προσδοκούν σε πτώση του ΑΡΗ.
Για μία ακόμα φορά ο ΑΡΗΣ χάνει δυο βαθμούς από την διαιτησία. Για μία ακόμα φορά ο ΑΡΗΣ με μία πεντακάθαρη φάση (αυτή την φορά γκολ δυο μέτρα οφσάιτ) στερείται δυο βαθμούς και παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία.
Είναι ξεκάθαρο από το πλάνο της τηλεόρασης ότι ο Μπαλτάς από την Αχαία βλέπει ότι ο Πετρόπουλος είναι δυο μέτρα οφσάιτ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ. Άλλωστε και ο προπονητής της ΑΕΚ Έβαλντ Λίνεν δικαίωσε με τις δηλώσεις του τον ΑΡΗ. Τι να το κάνεις όμως; Ο ΑΡΗΣ θα ήταν σήμερα 4 βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ και στην ουσία 5 γιατί θα είχε και την ισοβαθμία, αλλά ΕΝΑ ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ του στερεί αυτό το δικαίωμα.
Και ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, έχει και παράπονα η ΑΕΚ από τον Κάκο! Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ Κάκος που προφανώς θα τύχει υποδοχής στην πατρίδα του καθώς ο ΑΡΗΣ θα πάει χωρίς Πουλίδο και Αγκάνθο στην Κέρκυρα για το παιχνίδι τελικό για τους Φαίακες.
Η αποβολή του Πουλίδο είναι καθαρή με την διαφορά ότι όντως έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα απευθείας, αλλά καθαρή δεύτερη κίτρινη είναι και του Τσούπρου που τραβάει από την φανέλα τον Ισπανό. Η κάρτα στον Αγκάνθο είναι με το γράμμα του νόμου, αλλά επιτέλους πότε θα λειτουργήσει κάποιος με το πνεύμα του νόμου για ένα θέμα όπως αυτό του Άγγελου που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από κοντά μας; Για τον Βλάχο, προφανώς το βόλει επιτρέπεται και δεν είναι κάρτα όταν φεύγει παίκτης μόνος από τα πλάγια και την σταματάει με το χέρι. Πρέπει όμως να βρούμε κάτι για να το βάλουμε στην ζυγαριά απέναντι στην αλλοίωση του αποτελέσματος.
Ο ΑΡΗΣ έχασε δυο ακόμα βαθμούς από ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Είναι ξεκάθαρο τι πάει να κάνει ο Καραμελίδης και η παρέα του με τον ΑΡΗ. Είναι πασιφανές ότι ο ΑΡΗΣ ενοχλεί με την κίνησή του για το 99 και πως η αγωνιστικές του αδυναμίες είναι ο μεγαλύτερος τρόπος πίεσης από την ΕΠΟ που στέλνει μηνύματα μέσω των τραγικών διαιτησιών.
Ένα πράγμα να ξέρετε όμως. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ. ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.
ΥΓ. 1 Ο ΑΡΗΣ ενισχύθηκε με δυο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό φάνηκε και στα λίγα λεπτά συμμετοχής τους. Χρειάζεται όμως και αλλού ενίσχυση και αυτό είναι πλέον εμφανές και στους τυφλούς. Με τα ίδια ζάρια πρέπει να παίζεις απέναντι σε όσους τα έχουν… πειραγμένα όσο και αν οι μονίμως ευνοούμενοι φωνάζουν όπως οι ρουφιάνοι όταν κάνει ντου η αστυνομία.
ΥΓ. 2 Μαθαίνω ότι η ΠΑΕ θα βγάλει ανακοίνωση. Δεν φτάνει κύριε Λάζαρε Παπαδόπουλε. Δεν φτάνει…
Υ.Γ.3 Κύριε Καραμελίδη προφανώς το Χ το πανηγυρίσατε μαζί με τους συντοπίτες σας εκεί στην Βέροια;