Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Αρχίζει το «τεστ» για Σουβόροφ!!

Η ανάγκη ενίσχυσης του ΠΑΟΚ με μια τρίτη μεταγραφή είναι πλέον πασιφανής μετά την τραγική εμφάνιση της ομάδας στην Τρίπολη και οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν σήμερα το πρώτο δείγμα των δοκιμών του Αλεξάντρου Σουβόροφ, που με όπλο στο βιογραφικό του τα 40 διεθνή παιχνίδια με την Μολδαβία, έρχεται για να πείσει για τις ικανότητες του προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 26χρονος επιτελικός μέσος, έλυσε το συμβόλαιο του με την Κρακόβια - πολωνική ομάδα Β' κατηγορίας - και η πρόταση του μάνατζερ του στον ΠΑΟΚ έπεισε τους ανθρώπους του, ώστε να τον καλέσουν για μια δοκιμή λίγων ημερών. Αν στο διάστημα αυτών των ημερών ο Σουβόροφ, ικανοποιήσει τον Δώνη αλλά και τους ανθρώπους γενικά της ομάδας, τότε θα προχωρήσει ο Δικέφαλος στην απόκτηση του, αφού είναι ελεύθερος και δεν απαιτείται σεβαστό ποσό για την μεταγραφή του. Εφόσον πείσει τότε θα αποκτηθεί από τους "ασπρόμαυρους" και οι λόγοι που ανοίγουν αρχικά τον δρόμο της έλευσης του και ενδεχόμενης απόκτησης του έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο παίκτης είναι στην καλύτερη δυνατή ηλικία για να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά και είναι παίκτης που όπως λέει και το βιογραφικό του, μπορεί να παίξει σε τρείς διαφορετικές θέσεις της μεσαίας γραμμής. Στον άξονα αλλά και δεξιά ή αριστερά, όπου τον έχει περισσότερο ανάγκη η ομάδα. Αν η φυσική του κατάσταση είναι επαρκής και η τεχνική του είναι λίγο καλύτερη των υπαρχόντων, τότε ο Σουβόροφ, θα είναι η τρίτη μεταγραφή που θα μπει άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας ώστε σε εύλογο χρόνο να ενισχύσει και την ομάδα στην προσπάθεια της.
Με την πιθανή απόκτηση του Σουβόροφ ο ΠΑΟΚ δεν θα κλείσει τις χειμερινές μεταγραφικές επιλογές του. Ακόμα και αν ο παίκτης αποδειχτεί πως καλύπτει την θέση του πλάγιου μεσοεπιθετικού, τότε θα απαιτηθεί μια ακόμα ενίσχυση, αυτή του εναλλακτικού τερματοφύλακα, για τον οποίο είναι σε εξέλιξη οι αναζητήσεις χωρίς ορατό αποτέλεσμα ως τώρα. Προτάσεις υπάρχουν αρκετές και δεν θα είναι υπερβολή να ειπωθεί πως σε κάθε θέση από αυτές που αναζητά ο ΠΑΟΚ, έχουν κατατεθεί πολλές, ίσως και δέκα διαφορετικές, προτάσεις.

Μια από τις περιπτώσεις προταθέντων παικτών είναι και ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός της Μπριζ, Μοχαμέντ Τσιτέ, που φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είναι εναλλακτική επιλογή για την θέση του μέσου. Αυτό, αν όμως δεν πείσει ο Σουβόροφ.


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: