Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Στην ΑΕΛ Καλλονής ο Καραγκιολίδης!!

Δανεικός μέχρι το τέλος στη σεζόν δόθηκε ο τερματοφύλακας Φώτης Καραγκιολίδης.

Στην ΑΕΛ Καλλονής ο Καραγκιολίδης
Την παραχώρησή του Φώτη Καραγκιολίδη στην ΑΕΛ Καλλονής με τη μορφή δανεισμού ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας θα βρεθεί στην ΑΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής, δεδομένου ότι δεν είχε αυτή την ευκαιρία με την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι τέλος της περιόδου του τερματοφύλακα Φώτη Καραγκιολίδη στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής.

Ο Φώτης Καραγκιολίδης κατάγεται από την Πτολεμαϊδα και εντάχθηκε στην ομάδα μας την περίοδο 2005-06 σε ηλικία 18 ετών. Με εξαίρεση τον δανεισμό του στη Ρόδο την περίοδο 2007-08 παρέμεινε σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στην ΠΑΕ Ατρόμητος δουλεύοντας με ήθος και επαγγελματισμό κοντά σε σπουδαίους τερματοφύλακες αλλά και σε προπονητές τερματοφυλάκων διαμορφώνοντας χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Μέσω του δανεισμού του στην ΑΕΛ Καλλονής θα του δοθεί η δυνατότητα να πάρει παιχνίδια στα πόδια αλλά και στα χέρια του και να επιστρέψει στην ομάδα μας το ερχόμενο καλοκαίρι».

Στα υπόλοιπα οι παίκτες του Ατρόμητου έχουν ρεπό σήμερα, ενώ από αύριο (Τρίτη, 22/2) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής, στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό (27/1, 19:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια: