Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Χριστόπουλος: «Κερδίσαμε εμπειρίες και συνεχίζουμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και από τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, έμεινε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Χριστόπουλος: «Κερδίσαμε εμπειρίες και συνεχίζουμε»
Στην προσπάθεια των παικτών και χωρίς διάθεση να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του αγώνα και απέφυγε να αναφερθεί στην φάση του πέναλτι.

«Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο και δυνατό αντίπαλο. Νομίζω ότι η ομάδα μας μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ικανοποιητική η εμφάνιση που κάναμε. Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη και δώσαμε αρκετές ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, αλλά και εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις και μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Τη στιγμή που φάγαμε το γκολ ήταν πολύ δύσκολη

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας δεν ήταν όπως στο πρώτο με αποκορύφωμα τα τελευταία δέκα λεπτά όπου υπήρξε μία χαλαρότητα στην τακτική μας και στη συγκέντρωση που είχαμε. Παρόλα αυτά, δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα βέβαια, αλλά είμαι από πολλά παιδιά από την προσπάθεια που έκαναν. Σήμερα ήταν μία ευκαιρία για πολλούς νεαρούς που έχουμε να κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες και συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια και συνεχίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε απαντώντας στις ερωτήσεις:

Παρότι ο Ολυμπιακός είχε άλλες κλασικές ευκαιρίες, θα το θεωρούσατε άδοξο το ότι δεχτήκατε το πρώτο γκολ με αυτόν τον τρόπο;

«Όλα τα παιδιά έκαναν λάθη σε όλες τις γραμμές. Ο Ταμπάσης είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, πιστεύουμε πολύ σε αυτόν. Έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά είχε μία άτυχη στιγμή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μπάμπη».

Ο Οικονόμου είχε πρόβλημα και βγήκε;

«Ο Μάριος ένιωσε μία κόπωση στο ημίχρονο και ήταν αναγκαστική αλλαγή του. Έχασε πολλή ενέργεια. Θα το δούμε».

Πώς βλέπετε την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό από την πλευρά ότι η μοίρα των προπονητών είναι περίεργη και επειδή ο Ζαρντίμ έφυγε αήττητος στο πρωτάθλημα;

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την αλλαγή προπονητή. Εμείς είχαμε μία ατυχία. Παίξαμε και με τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό τη στιγμή που έκαναν αλλαγή προπονητή. Είναι δύσκολο να προετοιμάσεις μία ομάδα για να αντιμετωπίσει ένα κλαμπ πάνω στην αλλαγή προπονητή. Καλή επιτυχία στον Αντώνη αν συνεχίσει στον πάγκο ή σε όποιον άλλον καθίσει. Ο Ολυμπιακός θα βρει τον δρόμο του».

Είναι η δεύτερη φορά που ο ΠΑΣ δεν παίρνει πέναλτι. Έχετε να σχολιάσετε κάτι; (σ. ερώτηση ρεπόρτερ ΠΑΣ).

«Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θέλω να σχολιάσω τις διαιτητικές αποφάσεις. Άνθρωποι είναι όλοι, μπορούν να κάνουν λάθη. Θέλω να ξαναδώ τη φάση. Αν ήταν πέναλτι και δεν δόθηκε, πιστεύω ότι ήταν κρίμα».

Θα είχατε διαφορετική τύχη, αν προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ο Ζαρντίμ;

«Όχι. Δεν ξέρω ποια θα ήταν τύχη. Θα ήταν τελείως διαφορετικό ματς. Απλώς είχαμε δουλέψει στον Ολυμπιακό του Ζαρντίμ και σήμερα έπρεπε να μαντέψουμε τι θα συναντήσουμε και έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Τι διαφορετικό είδατε στον Ολυμπιακό;

«Θα μου επιτρέψετε αυτό να το κρατήσω για εμάς. Δεν θέλω να σχολιάσω συναδέλφους. Πάντως, μόνο και μόνο το ότι είχε στην τριάδα του κέντρου δύο δημιουργικούς χαφ, αυτό ήταν μία αλλαγή».

Ο στόχος του ΠΑΣ ποιος είναι; Να βγείτε στα πλέι οφ;

«Διανύουμε μία δύσκολη χρονιά φέτος από τον Μάιο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες. Ο στόχος του ΠΑΣ φέτος είναι να κρατηθεί στην κατηγορία και να αναδείξει νέους παίκτες. Εμείς παίζουμε για τη νίκη και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Δυστυχώς ο πρωταθλητισμός στηρίζεται στη λεπτομέρεια. Μας λείπει αυτή η λεπτομέρεια που θα μας δώσει άλλη ώθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: