Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Κολοβέτσιος: «Μας λύγισε το πρώτο γκολ»

Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου απέδωσε την ήττα με σκορ 2-0 από τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Κολοβέτσιος: «Μας λύγισε το πρώτο γκολ»
Οι παίκτες του ΠΑΣ γνώριζαν πόσο δύσκολη αποστολή είχαν απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως έκαναν μια αξιέπαινη προσπάθεια. Όπως δήλωσε μετά το ματς ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήταν καθοριστικό για την εξέλιξή του.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι στην καλύτερή του φάση. Κάναμε μία με δύο ευκαιρίες στις οποίες μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που μας λύγισε. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε το ίδιο μαχητικοί, δυστυχώς όμως χάσαμε. Τι να κάνουμε; Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα αυτή για μας. Πολλά παιδιά ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις, αλλά ξέραμε ότι όποιος κι αν παίξει θα δώσει το 100%. Έτσι κι έγινε και εμφανίσαμε ένα καλό πρόσωπο.

Την Πέμπτη έχουμε ένα ματς Κυπέλλου μέσα στον Φωστήρα. Θα κοιτάξουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί, όπως ήμασταν στο πρώτο παιχνίδι. Να πάρουμε την πρόκριση και την Κυριακή με την Βέροια έχουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς για μας. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: