Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Θα δοκιμάσει Καστελέν ο ΠΑΟΚ

Τον Σουριναμέζο με ολλανδική υπηκοότητα, Ρομέο Καστελέν φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ, αλλά ο παίκτης θα περάσει πρώτα από «μικροσκόπιο»

Θα δοκιμάσει Καστελέν ο ΠΑΟΚ
Ο παλιός παίκτης της Φέγενορντ και του Αμβούργου, ο οποίος ωστόσο έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς την τελευταία πενταετία, είναι μέσα στους στόχους του ΠΑΟΚ που κινείται για την απόκτηση του. Ωστόσο οι τραυματισμοί του, είναι ένας σοβαρός λόγος που κάνει επιφυλακτικούς τους ανθρώπους του Δικεφάλου και σύμφωνα με τα «ΣΠΟΡ του Βορρά» ο παίκτης θα είναι ο δεύτερος που θα δοκιμαστεί, για να διαπιστωθεί αν θα προχωρήσει στην απόκτηση του, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τον Μολδαβό, Σουβόροφ.

Ο Καστελέν μετά την θητεία του σε μικρές ηλικίες με τη φανέλα της Σπάρτα Ρότερνταμ και της Ντεν Χάαγκ, είχε μεταγραφεί στη Φέγενορντ, όπου συνυπήρξε στην επίθεση μαζί με τους Κάουτ και Καλού. Μετά ήρθε η μεταγραφή στο Αμβούργο, ωστόσο στην γερμανική ομάδα, δεν μπόρεσε να φανεί εξαιτίας των πολλών τραυματισμών. Πρόσφατα δοκιμάστηκε στην Εσπανιόλ, αλλά και σε Μίντλεσμπρο και Μπέρμιγχαμ, δίχως όμως να πείσει και πλέον αναζητά την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: