Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

«Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Δεν έχουν ταβάνι οι φιλοδοξίες του Αστέρα Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Πιπίνης.

«Όσο πιο ψηλά γίνεται»
Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, κερδίζει βαθμούς κι εντυπώσεις, απέχει πλέον από τη δεύτερη θέση, αλλά οι φιλοδοξίες του Αστέρα Τρίπολης δεν σταματούν εδώ. Το δήλωσε, άλλωστε, και ο Χρήστος Πιπίνης μιλώντας στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας στον απόηχο της μεγάλης νίκης επί του ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, τη συμβολή του Σάκη Τσιώλη, αλλά και τα προσεχή ματς των Αρκάδων με Πλατανιά και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, ο Χρήστος Πιπίνης μίλησε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό για:

-την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Όταν αντιμετωπίζεις μια μεγάλη ομάδα σίγουρα θα κοιτάξεις την άμυνά σου. Αν όμως μείνεις πίσω, το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι η ισοπαλία. Εμείς αποφασίσαμε να παίξουμε προσεκτικά, αλλά να κάνουμε και το παιχνίδι μας μπροστά. Προηγηθήκαμε αρκετά γρήγορα και κερδίσαμε σχετικά εύκολα».

-τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ: «Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ, τον περιμένεις πιο επιθετικό. Μας έκανε εντύπωση η νωθρότητα που είχε. Σίγουρα, ωστόσο, η ομάδα θα βρει ρυθμό γιατί εκπέμπει υγεία ειδικά μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στην προεδρία».

-τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης: «Όσο προχωρά το πρωτάθλημα και πάμε καλά, μπορούμε να βλέπουμε και πιο ψηλά. Στόχος μας είναι να μπούμε στα play offs, είμαστε πλέον στον ένα βαθμό από τη δεύτερη θέση και θα κοιτάξουμε να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

-τα ματς που ακολουθούν με Πλατανιά και Παναθηναϊκό: «Είναι πρόκληση να παίζεις με μεγάλες ομάδες και όλοι να συζητάνε για σένα. Εμείς χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα παρότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αν καταφέρουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στα δύο αυτά παιχνίδια, αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στη βαθμολογία, αλλά και στην ψυχολογία μας».

-τη συμβολή του Σάκη Τσιώλη στην πορεία της ομάδας: «Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, δουλεύει πολύ στην τακτική. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και μας έχει βοηθήσει πολύ από τη μέρα που έχει έρθει εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: