Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Νατσούρας: «Να τραβήξουμε το βάρος και να πετύχουμε το στόχο μας»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Αντώνης Νατσούρας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Ηρακλή με τον Πανσερραϊκό αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος για το «γηραιό».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Ηρακλή:
«Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ξέραμε πως ο Πανσερραϊκός είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγόριας ξεκινήσαμε καλά, είχαμε καλή τακτική, βάλαμε το γκολ και ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες. Εκεί πιστέψαμε πως τελείωσε το παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, δεν ήμασταν καλοί και ιδιαίτερα όταν παίζεις με παίκτη παραπάνω πρέπει να κρατήσεις τη μπάλα και να κουράσεις τον αντίπαλο. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν επιτυχία αλλά τώρα είναι αποτυχία».

Γιατί ο Ηρακλής δεν παίζει το ποδόσφαιρο που μπορεί:
«Η ομάδα έχει δυνατότητες. Απλά ίσως υπάρχει κάποια κούραση, κάποιοι παίκτες μπορεί να μην είναι σε καλή μέρα και αυτό επηρεάζει την απόδοση της ομάδας. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής είναι δύσκολο».

Για την αλλαγή προπονητή και αν επηρέασε την ομάδα:
«Πάντα όταν γίνονται τέτοιες αλλαγές επηρεάζουν. Σημασία έχει και ο τρόπος που έγιναν. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα πως δεν μας επηρεάζουν. Αλλά αυτό το ποσοστό είναι μικρό. Ο Ηρακλής πρέπει να προσπερνάει τέτοια περιστατικά γιατί πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό όπου και αν είναι. Δε νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που η ομάδα ήταν αρνητική χθες».

Για τη νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει όπως δήλωσε και ο κ. Θεοδοσιάδης:
«Η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει σε θέματα αγωνιστικά και πως τα αντιλαμβανόμαστε οι ποδοσφαιριστές σε σχέση με το ποια ομάδα βρισκόμαστε. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να τραβήξουμε αυτό το βάρος. Πρέπει να ανέβει η ομάδα και την πίεση να τη βγάλουμε στο γήπεδο. Το μόνο θετικό από το χθεσινό παιχνίδι ήταν ο κόσμος».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Ο δρόμος είναι μακρύς και ο χρόνος κυλάει προς το μέρος κάποιου όταν τα πράγματα βελτιώνονται. Η ευθύνη είναι όλων μας και πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε. Αν είμαστε ενωμένοι δε θα έχουμε πρόβλημα. Δεν είναι δύσκολος ο στόχος, μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά έτσι είναι».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: