Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

«Να το πω ενορχηστρωμένο σχέδιο;»

Κάθε άλλο παρά ανθρώπινα θεωρεί τα λάθη της διαιτησίας σε βάρος του Άρη η διοίκηση της ομάδας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κωνσταντίνος Τικπασάνογλου.

«Να το πω ενορχηστρωμένο σχέδιο;»
Για υποψίες περί ενορχηστρωμένου σχεδίου σε βάρος του Άρη έκανε λόγο το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ μιλώντας στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για τα παράπονα για τη διαιτησία του χθεσινού ματς με την ΑΕΚ.

Παράλληλα αναφέρθηκε πως ενδεχόμενος υποβιβασμός του Άρη θα συνεπάγεται περίπου οικονομική καταστροφή, ενώ προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα.

Αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Τικπασάνογλου μίλησε στην εκπομπή του «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη για:

-τη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι: «Θεωρούμε ότι οι παίκτες μας κάνουν στα τελευταία ματς ό,τι μπορούν, δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Δυστυχώς όμως βλέπουμε κάτι που δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω. Να το πω ενορχηστρωμένο σχέδιο; Εμείς θέλαμε εξ αρχής να είμαστε καλόπιστοι απέναντι σε όλους, απέναντι στα ποδοσφαιρικά όργανα, αλλά δυστυχώς με αυτά που βλέπουμε, όσο καλόπιστος και να θέλει να είναι κάποιος, δεν μπορεί να το κάνει. Κάπου σκάει και βγαίνει από μέσα του ένα αίσθημα αδικίας. Όταν μιλάμε για ανθρώπινα λάθη, σε βάθος χρόνου θα υπάρχει ισορροπία. Όταν βλέπεις ότι από τα δέκα λάθη τα εννέα είναι σε βάρος σου και το ένα υπέρ σου, κι αυτό χωρίς ουσία, λες ότι κάτι τρέχει».

-τις οικονομικές συνέπειες ενδεχόμενου υποβιβασμού: «Βγάλαμε μια ανακοίνωση, αλλά τα προβλήματα στην ομάδα είναι τόσα πολλά, που πρέπει να ασχοληθούμε με όλα ταυτόχρονα. Το οικονομικό πρόβλημα του Άρη συνδέεται και με το αγωνιστικό. Αν θέλουμε να μη μιλήσουμε οπαδικά ή για τους χιλιάδες Αρειανούς που μπορεί να μην κοιμήθηκαν χθες, όλο αυτό που γίνεται νοθεύει τον ανταγωνισμό και πυρπολεί την προσπάθεια που κάνουμε στο οικονομικό. Αν ο Άρης δεν καταφέρει να σώσει τη χρονιά, είναι καταδικασμένο οποιοδήποτε οικονομικό πλάνο. Παλεύουμε να μπούμε στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, αλλά για να υπαχθεί η ομάδα σε αυτό, θα πρέπει να παρουσιαστεί ένα συγκεκριμένο οικονομικό πλάνο κι αυτό γίνεται μόνο με τον Άρη στη Σούπερ Λίγκα. Η διαφορά μεταξύ Σούπερ Λίγκας και Football League είναι χαοτική».

-τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Είναι βέβαιο πως θα αποκτήσουμε και κάποιους ακόμη παίκτες. Είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε με στόχο ακόμη και στο ματς με την Κέρκυρα να εμφανιστεί η ομάδα ενισχυμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: