Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

«Μας λείπει ένας παίκτης σαν τον Σνάιντερ»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία 1-1 που πήρε η Ίντερ από τη Ρόμα, ο Στραματσόνι, αφού θεωρεί πως η κάθε ομάδα «είχε» από ένα ημίχρονο.

«Μας λείπει ένας παίκτης σαν τον Σνάιντερ»
Αντιμετώπιζε μια από τις κύριες ανταγωνίστριες για την κατάληψη της 3ης θέσης και το πρώτο που ήθελε ήταν να μην χάσει. Η Ίντερ, τελικά, κατάφερε να φύγει από το Ολίμπικο με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο 1-1 που πήρε από τη Ρόμα. Ένα αποτέλεσμα που είναι δίκαιο, σύμφωνα με τον προπονητή των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσόνι.

«Η Ρόμα έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και μας δυσκόλεψε πολύ. Μας πίεσε και κατάφερε να προηγηθεί. Η Ίντερ, όμως, ήταν πάντα… ζωντανή. Μείναμε μέσα στο ματς, κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε και ήμαστε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αφού εκείνοι έπαιξαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, ενώ εμείς στο δεύτερο», τόνισε ο νεαρός τεχνικός.

Για να καταφέρει η Ίντερ να «αποκρούσει» τις επιθέσεις της ομάδας του Ζντένεκ Ζέμαν, ο Στραματσόνι αναγκάστηκε να παίξει με 4 στην άμυνα, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται συνήθως η ομάδα του. «Δυσκολευτήκαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και θεώρησα πως με την αλλαγή στο σύστημα θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις επιθέσεις τους. Βλέποντας το αποτέλεσμα νομίζω πως το πείραμα πέτυχε», σχολίασε ο Στραματσόνι.

Η Ίντερ, όμως, είχε να αντιμετωπίσει και τις απουσίες, ειδικά στην επίθεση. «Μας έλειπαν κάποιοι παίκτες, ιδίως στην επίθεση. Αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό. Όσο σημαντικές απουσίες και αν είχαμε, δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Οι παίκτες που παίζουν στην Ίντερ είναι όλοι τους ικανότατοι», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «νερατζούρι».

Μια απουσία που θα γίνει… μόνιμη, είναι αυτή του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος συμφώνησε με τη Γαλατασαράι και μετακομίζει για την Κωνσταντινούπολη. «Η αλήθεια είναι πως μας λείπει ένας παίκτης με τα δικά του χαρακτηριστικά. Δεν κρύβω πως η ομάδα χτίστηκε με βάση τον Ολλανδό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και ευτυχία. Θα παραμείνει στις καρδιές μας», είπε με έμφαση ο Αντρέα Στραματσόνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: