Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Γρόλλιος: «Φάνηκε χθες αν ευνοούμαστε παίρνοντας δανεικούς απ' τον Ολυμπιακό»

Ο πρόεδρος της "Κοινωνίας Μελών Άρη", Άγγελος Γρόλλιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικού Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τις κακές διαιτησίες που έχει ο Άρης αλλά και την απόφαση του Κάκου να αποβάλει τον Αγκάνθο.


Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη διαιτησία:

«Υπάρχουν ανθρώπινα και επαναλαμβανόμενα λάθη. Τώρα τα λάθη που γίνονται όταν παίζει ο Άρης είναι περίεργα. Στον ματς με τη Βέροια ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Καραμελίδης εξέδωσε ανακοίνωση για την κακή διαιτησία. Από εκείνον τον αγώνα και μετά έχουμε παράπονα από τη διαιτησία, αρχής γενομένης από τη Λιβαδειά με την άδικη αποβολή του Γκέσιου. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για να ισοφαρίσει έγιναν πολλά διαιτητικά λάθη. Πήγαμε μετά στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό όπου ήμασταν με 10 παίκτες από ένα φάουλ που ούτε κίτρινη δεν ήταν. Μετά με την Ξάνθη, με τον Πανιώνιο που δε μας δόθηκε πέναλτι, μετά έρχεται το ματς με τον ΟΦΗ που το πρώτο τους γκολ ήταν από θέση οφσάιντ. Το αποκορύφωμα όμως ήταν το γκολ της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό εις βάρος του Άρη».

Για τη στάση της ΕΠΟ απέναντι στον Άρη:

«Ίσως δεν έχουν καταλάβει στην ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει άλλη μέρα για τον Άρη. Αν τον υποβιβάσουν θα χάσουν τα χρήματα που είναι να πάρουν οι ποδοσφαιριστές αλλά και το Ελληνικό Δημόσιο. Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που έχει δώσει 9,5 εκατομμύρια στο δημόσιο. Υπάρχει ένα πλάνο εξυγίανσης, εμείς προτιμούμε να πληρώνουμε τους πιστωτές αλλά και το δημόσιο.
Χθες μας λέγανε για ανθρώπινο λάθος. Ο βοηθός είναι στην ίδια ευθεία και βλέπει με άνεση τον παίκτη καθώς έχει οπτική γωνία. Δηλαδή γιατί το γκολ του Αγκάνθο ήταν οφσάιντ και του Πετρόπουλου όχι;»

Για τον Μπαλτά:

«Το παραδέχτηκε και ζήτησε συγγνώμη αλλά τη να το κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρει αν τιμωρηθεί ή όχι, γίνεται συνέχεια και μας βάζει σε υποψίες. Ας μας πούνε ότι δε μας θέλουν. Είμαστε ομάδα που δεν πήγε καλά οικονομικά αλλά κάνουμε έλεγχο στην ομάδα με ορκωτούς λογιστές για να δούμε τι έγινε. Αν πτωχεύσουμε δε θα πάρει κάνεις χρήματα.

Με τον Πανιώνιο δε μας δόθηκε πέναλτι καθαρό. Ο Καραμελίδης προστάτευσε τον Πανιώνιο. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Θα βγάλουμε όλες τις φάσεις που έχουμε αδικηθεί. Φτάνει πια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που στέκεται σε επίπεδο παρά τις προκλητικές διαιτησίες».

Για την απόφαση του Κάκου να τιμωρήσει τον Αγκάνθο:

«Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό. Δηλαδή άνθρωπος πέθανε, ο Κάκος ήταν αυτός που κράτησε ενός λεπτού σιγή, είδε 15.000 κεράκια αναμμένα αλλά και τα στεφάνια που κατατέθηκαν. Ο Κάκος μας είπε ότι το έκανε γιατί αλλιώς θα διώκονταν πειθαρχικά. Θα έπρεπε να καταλάβει τη συναισθηματική φόρτιση εκείνη τη στιγμή. Εδώ και το παιδάκι του ΠΑΟΚ σήκωσε τη φανέλα και θα έπρεπε να τιμηθεί».

Για το ότι ακούγεται πως ο Άρης με την απόκτηση δανεικών από τον Ολυμπιακό ανεβαίνει στο άρμα της Πειραιώτικης ομάδας και ευνοείτε από τη διαιτησία:

«Φάνηκε χθες αν ευνοούμαστε. Απλά δεν υπάρχουν παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που δεν αγωνίζονται και γι αυτό απευθυνθήκαμε εκεί. Εμάς μας ενδιαφέρει να ενισχύσουμε την ομάδα μας και τίποτα άλλο».

Για το αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να σταματήσουν οι κακές διαιτησίες εις βάρος του Άρη:

«Εμείς θα βγάλουμε σε dvd όλες τις φάσεις που έχουμε αδικηθεί ώστε να δούνε όλοι πως αντιμετωπίζεται ο Άρης. Τι ανθρώπινο λάθος είναι αυτό όταν είναι στην ίδια ευθεία με τον παίκτη που φοράει άσπρη φανέλα και φαίνεται ξεκάθαρα. Μας ζητούσε συγγνώμη αλλά τι να το κάνω ο Άρης χθες έχασε 5 βαθμούς και όχι 2».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: