Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Πλησιάζει την ΑΕΚ, τα χειρότερα έρχονται αν…!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το μπάχαλο που δεν έχει προηγούμενο στον Παναθηναϊκό, αλλά και γιατί πρέπει να κοιτάνε προς τα πίσω και όχι τα πλέι οφ. Επειδή βλέπω να γίνεται συνέχεια κουβέντα για το αν θα παίξει στα play-off ο Παναθηναϊκός μήπως σιγά-σιγά να αλλάξουμε κουβέντα και να κοιτάμε και προς τα πίσω. Διότι με την εικόνα του Παναθηναϊκού που συνεχίσουμε να βλέπουμε , πολύ φοβάμαι ότι με μαθηματική ακρίβεια πλησιάζουμε την ΑΕΚ….
Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις στην έδρα σου τον Λεβαδειακό, τον Πανθρακικό, τον Αρη, τον Αστέρα Τρίπολης, τα Γιάννενα, τον Ατρόμητο, τι ελπίδες να έχεις για να πάρεις βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο, Αστέρα, που ακολουθούν, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Αρη, τον Ολυμπιακό;
Όσο και αν είναι δυσάρεστο, αυτό που λέω αποτελεί και πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός από ένα μεγάλο μέγεθος του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει μετατραπεί σε μικρομεσαίο μέγεθος. Την λέξη ομάδα δεν την χρησιμοποιώ, διότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα σε κανένα επίπεδο.
Οι οπαδοί είναι διχασμένοι, στη διοίκηση ακούγονται πολλές φωνές, οι παίκτες μεταξύ τους θάβονται, ο Φάμπρι βρίζει τους παίκτες στα ίσα. Πώς, λοιπόν, να πας καλύτερα, όταν έχουν φύγει  και όλοι οι παίκτες με προσωπικότητα; Ούτε ένας δεν υπάρχει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του στα δύσκολα.
Το μπάχαλο που επικρατεί  δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Πρέπει να μπουν όρια κι να επικρατήσει η λογική, η ψυχραιμία και να σταματήσει ο διχασμός. Αν όλα αυτά δεν γίνουν πολύ φοβάμαι ότι θα ζήσουμε χειρότερες ημέρες στον Παναθηναϊκό.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: