Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για το σπρώξιμο διαιτητή, σούπερ λίγκας και το δώρο του Κορδέρο.
Στο ίδιο έργο θεατές... Ελπίζω πλέον να το κατάλαβαν όλοι οι ΑΕΚτσήδες (αλλά και οι οπαδοί – φίλαθλοι των άλλων ομάδων) πως η σούπερ λίγκα και εκείνοι που κάνουν κουμάντο στο ελληνικό σιχαμένο ποδόσφαιρο επιθυμούν διακαώς να υποβιβάσουν την Ενωση προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία οι ομάδες που πρέπει να μείνουν για να κάνουν τη δουλειά τους!
Ομως ο κάθε Κάκος είναι πολύ μικρός, ανύπαρκτος στην πραγματικότητα -ο ίδιος και όσοι διοικούν αυτό το σίχαμα που παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο- για να μπορέσουν να τα βάλουν και να τελειώσουν ένα μέγεθος που λέγεται: ΑΕΚ...
Ο τάχα μου κορυφαίος διαιτητής (προφανώς ψήφισαν τυφλοί!!!) σύμφωνα με όσα είδαμε να συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να καταφέρει ο Αρης των Ζαραδούκα και Διαμαντάκου να πάρει το τρίποντο και να βυθίσει την Ενωση στον πάτο της βαθμολογίας.
Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσούπρο επειδή του έσκασε αγκωνιά στα μούτρα ο Πουλίδο και για να μετριάσει το... έγκλημά του έδειξε και δεύτερη κάρτα στον Ισπανό στόπερ του Αρη. Βέβαια το γράμμα του νόμου στη συγκεκριμένη φάση είναι πολύ πιο απλό και δυστυχώς υπέρ της ΑΕΚ γι' αυτό και δεν τηρήθηκε: χτύπημα εκτός φάσης του Πουλίδο σημαίνει απ' ευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Αρη και επιθετικό φάουλ υπέρ της Ενωσης. Ωστόσο, η απόφαση του Κάκου ήταν να αποβάλλει (και) τον Τσούπρο (προφανώς επειδή δέχτηκε χωρίς να αντιδράσει την αγκωνιά του αντιπάλου του) και έπειτα στη φάση που δεν θα υπήρχε καν, αφού έπρεπε να δοθεί -επαναλαμβάνω- επιθετικό φάουλ, ο Αρης έφτασε στην επίτευξη του γκολ με τον Αγκάνθο.
Ο Ισπανός φορ των γηπεδούχων αποβλήθηκε σωστά από τον ρέφερι λόγω του πανηγυρισμού του αλλά και του μηνύματος στην μπλούζα του αφού αυτό επιτάσσει πλέον το modern football και γι' αυτό προσωπικά τάσσομαι σ' αυτούς που στηρίζουν το μότο: against modern football!
Εννοείται πως ο Κάκος δεν σταμάτησε στο ένα έγκλημα σε βάρος της ΑΕΚ αλλά συνέχισε αποβάλλοντας και τον Βαλεντίνο Βλάχο με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει τον ώμο του όπως φαίνεται ξεκάθαρα τόσο στη live μετάδοση, όσο και στο replay... Τι να έκανε; Είχε αφήσει με 9 παίκτες τον Αρη και η ΑΕΚ είχε αρχίσει να μεταφέρει το παιχνίδι στην εστία του Βελλίδη, οπότε βγάζουμε και μία ακόμη κόκκινη για τους φιλοξενούμενους και θα το σώσουμε!
Εννοείται πως το γκολ που σημειώνει ο Πετρόπουλος (έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και γύρισμα του Παυλή) είναι οφσάιντ... Αλλά αν ήταν στο χέρι του Κάκου θα το είχε ακυρώσει, απλά ο επόπτης δεν ήταν σωστά τοποθετημένος και γι' αυτό δεν σηκώθηκε η σημαία, αν ήταν πάντως στην ευθύνη του διαιτητή από την Κέρκυρα ο Πετρόπουλος θα είχε δει και κάρτα! Οπως για παράδειγμα είδε κάρτα ο Κατίδης επειδή βοηθός και 4ος διαιτητής δεν εξήγησαν στον Κάκο ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ενώ έκανε προθέρμανση γιατί του πετούσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων ότι είχαν και δεν είχαν περάσει μαζί τους...
Ελα όμως που στη ζωή υπάρχει για κάποιους που πιστεύουν... Θεία Δίκη. Αυτό έγινε στο τέλος του αγώνα. Αφού το θέλετε λοιπόν έτσι θα γίνει... Πάμε μόνοι μας και ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Ο βαθμός που κέρδισε σήμερα η ΑΕΚ ήταν μισή σεζόν για όσους ξέρουν και μπορούν να «διαβάσουν» το πρόγραμμα που ακολουθεί. Βέβαια υπάρχει και το... δάχτυλο που θα επιδιώξει να βοηθήσει ξανά όλους τους αντιπάλους της Ενωσης. Ας είναι, επαναλαμβάνω: Μόνοι μας και ΟΛΟΙ ΣΑΣ...
Μόνο που από δω και στο εξής για οτιδήποτε συμβαίνει δεν θα ευθύνονται οι αλήτες οπαδοί, ούτε τα ΜΜΕ που τάχα μου δυναμιτίζουν το κλίμα, ούτε κανείς. Για οτιδήποτε συμβεί πλέον ευθύνη έχουν όσοι πρωταγωνιστούν!
Στο αγωνιστικό θαρρώ πως δεν πρέπει να σταθούμε καθόλου. Η ΑΕΚ φάνηκε να θέλει τον βαθμό της ισοπαλίας και σε κανένα σημείο δεν κατάλαβαν Λίνεν και ποδοσφαιριστές πως είχαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν σούπερ διπλό. Και οι δυο ομάδες ήταν ΧΑΛΙΑ και επιεικώς τραγικές... Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα (αν το ματς ολοκληρωνόταν στο 84΄ και δεν υπήρχαν στο μεταξύ οι αποφάσεις του Κάκου με σκοπό την εύνοια του Αρη) ήταν η ισοπαλία και μάλιστα χωρίς γκολ αφού δεν μπορούσαν οι 22 ποδοσφαιριστές να κάνουν ούτε μισή πάσα της προκοπής!
Η μοναδική περίπτωση που η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκοράρει ήταν η φάση που ο Κορδέρο δεν έδωσε (άγνωστο γιατί, αλλά τραγικός ο Ισπανός μέσος και αδικαιολόγητος) έδωσε την μπάλα στον Καραλή που ήταν μόνος του έπειτα από την αντίδραση... σχολικής άμυνας του Αρη!
Υγ: Στα επόμενα δυο ματς στο ΟΑΚΑ ο ΑΕΚτσής πρέπει να καταλάβει πως οφείλει να σπρώξει την ομάδα του να πάρει ισάριθμες νίκες για να τελειώνει το παραμύθι ότι δήθεν απειλείται με υποβιβασμό η ομάδα. Μόνο ο κόσμος μπορεί να προστατεύσει την Ενωση και να την απογειώσει για να φτάσει στις νίκες...
Υγ2: Πολιτισμός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σωματώδη... αγόρια να ψάχνουν σύμφωνα με τις μαρτυρίες (είχε γίνει και στο 0-1 με Ριβάλντο και ήμουν μέσα) τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ για να κάνουν τους μάγκες!
Υγ3: Μια χαρά δίδυμο ήταν Τσούπρος και Μπουγαΐδης... Ηταν τόσο καλός ο Τσούπρος που τον απέβαλλε ο Κάκος, τόσο πολύ τον εκνεύρισε! Καλά πήγε ξανά και ο Τσουμάγκας. Ο Φούντας εκτός ματς σε όλη τη διάρκειά του όπως και ο Γκερέιρο...