Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Φέργκιουσον: «Λάθη στην τελική πάσα»

Στο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων εστίασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον την αιτία για την ισοπαλία της Μαν. Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ.

Φέργκιουσον: «Λάθη στην τελική πάσα»
Στην αδυναμία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκεφτούν σωστά και να κάνουν σωστές τελικές πάσες στις αντεπιθέσεις που δημιούργησαν, ώστε να «καθαρίσουν» το ματς με την Τότεναμ, στάθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά το 1-1 στο Λονδίνο. «Ήταν πέναλτι στον Ρούνεϊ» τόνισε.

«Κάναμε πολλά πράγματα σωστά, αλλά είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν καταφέραμε να τους τελειώσουμε όταν έπρεπε. Είχαμε ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις, αλλά στην τελική πάσα κάναμε λάθη» δήλωσε ο Σκοτσέζος προπονητής και μίλησε για τη φάση στην οποία παραπονέθηκε για πέναλτι στον Ρούνεϊ, στο δεύτερο ημίχρονο:

«Ήταν καθαρό πέναλτι στον Γουέιν, αλλά ο επόπτης που το είδε πιο κοντά από τον ρέφερι, αλλά δεν το έδωσε. Έχουμε… προηγούμενα με τον συγκεκριμένο επόπτη, καθώς πριν τρία χρόνια δεν είχε υποδείξει οφσάιντ στον Ντρογκμπά σε παιχνίδι με την Τσέλσι. Δεν ξεχνιούνται αυτά…».

Για την Τότεναμ, είπε: «Έδειξε αφοσίωση στο στόχο της και αποφασισμένη να τον πετύχει. Έχουν καλή ομάδα και είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: