Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

«Μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη με τον ΠΑΟ»

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠAO βάσει της εμφάνισης της ομάδας του, ο Δημήτρης Κουτσόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM. Ο γκολκίπερ του Πανθρακικού τόνισε πως θα μπορούσαν ακόμα και τη νίκη.

«Μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη με τον ΠΑΟ»
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη ο Δημήτρης Κουτσόπουλος:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:
«Το αποτέλεσμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό πιστεύω μας αδικεί. Στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Θα ακουστεί λίγο τρελό αλλά φύγαμε από το γήπεδο λίγο δυσαρεστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα».

Για την καλή πορεία του Πανθρακικού: «Όλα είναι θέμα δουλειάς. Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι βοηθοί του κάνουν πολύ καλή δουλειά. Και εμείς από την μεριά μας αυτή την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα προσπαθούμε να την βγάζουμε προς τα έξω και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ακολουθούμε κάποια συγκεκριμένη τακτική και αυτή δεν είναι να κλεινόμαστε πίσω. Θέλουμε να έχουμε κατοχή της μπάλας και να πιέζουμε μπροστά. Όσα γκολ έχουμε βάλει είναι αποτέλεσμα συνεργασίας».

Για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του: «Ο στόχος της ομάδας είναι ο ίδιος που είχαμε και στην αρχή. Να σώσουμε την ομάδα το συντομότερο και από εκεί και πέρα αν έρθει κάτι καλύτερο δεν θα πούμε όχι. Όσο πιο γρήγορα έρθει η σωτηρία τόσο καλύτερο ποδόσφαιρο θα παίζουμε. Όσο για μένα, θα δίνω όσο μπορώ το 100% των δυνατοτήτων μου. Είμαι 34 στα 35 και ήηδη έχω αποδείξει ποιος είμαι και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω».

Για τον κόσμο του Πανθρακικού: «Θα ήθελα να δω περισσότερο κόσμο στο γήπεδο να έρχεται να μας παρακολουθεί. Γνωρίζω πως δεν έχουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ αλλά και εμείς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα ήταν ωραίο να έρχονται να μας βλέπουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: