Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Βοργιάς: «Έπεσα από τα σύννεφα με τη διαιτησία του Κάκου»

Ο Σωτήρης Βοργιάς, πρώην πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη χθεσινή διαιτησία του κ. Κάκου στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το χθεσινό παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ και τη διαιτησία του κ. Κάκου:
«Έχω πει κατ΄επανάληψην πως ο Κάκος είναι ο καλύτερος διαιτητής μακράν και έπεσα από τα σύννεφα. Είδαμε να χαϊδεύει τον ώμο των ποδοσφαιριστών και κάτι πράγματα απίστευτα. Οπότε έχει παει με σκοπό να βοηθήσει ή να μην αδικήσει βλέπουμε απίστευτα πράγματα».

Για την αποβολή του Πουλίδο
«Δεν έπρεπε να αποβάλει τον παίχτη της ΑΕΚ, μόνο ο ποδοσφαιριστής με τα «κίτρινα» χτυπάει τον αντίπαλο του».

Για το γκολ της ΑΕΚ:
«Στο γκολ ο επόπτης έχει χάσει τη φάση. Είναι καθαρά οφσάιντ ο παίκτης αλλά από το μπρος πίσω που έγινε μπέρδεψε τον επόπτη».

Για τον Κάκο:
«Αυτός πήγε εκεί για να μην αδικήσει μια ομάδα και στο τέλος αυτή η ομάδα που ήταν να μην αδικηθεί, αδικήθηκε. Πιστεύω πως θα τον ξεφτιλίσουν και θα τον “πετάξουν” τον Κάκο. Στεναχωριέμαι και λυπάμαι γιατί δεν περίμενα τέτοια διαιτησία. Είδα πως είχε πιεστεί ο Κάκος, σταματούσε το παιχνίδι και πήγαινε από πάγκο σε πάγκο».

Για την αποβολή Αγκάνθο
«Είχαμε το θάνατο του παιδιού και ο Αγκάνθο έστειλε ένα μήνυμα στην οικογένειά του. Ήταν μια ενέργεια που πρέπει να επιβραβευτεί και όχι να τιμωρηθεί».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: