Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Βίλας-Μπόας: «Μεγάλη ανακούφιση»

Το λόγο που πανηγύρισε τόσο θερμά την ισοφάριση της Τότεναμ απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ (1-1) εξήγησε ο Αντρέ-Βίλας Μπόας.

Βίλας-Μπόας: «Μεγάλη ανακούφιση»
Το ξέσπασμά του μετά το γκολ του Κλιντ Ντέμπσεϊ στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από την μεγαλειώδη προσπάθεια της Τότεναμ, ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη. Ο Αντρέ Βίλας - Μπόας, έκανε λόγο για τεράστια ανακούφιση μετά την ισοπαλία (1-1) με τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

«Ήταν μια μεγάλη ανακούφιση. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και παίξαμε εξαιρετικά. Είχαμε 15 ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Έχουμε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και δυσκολέψαμε πάρα πολύ τη Γιουνάιτεντ, προκαλώντας πολλά προβλήματα. Είχαμε πίστη και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Πορτογάλου που πρόσθεσε:

«Θέλουμε να συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά δεχόμαστε και τον βαθμό της ισοπαλίας, έτσι όπως ήρθε».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: