Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Μόνο το όνομα Σισέ προκαλεί πανικό!!

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον πανικό που έχει δημιοργηθεί στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που τέθηκε το θέμα επιστροφής του Γάλλου, αλλά και για τις ενδοπαναθηναϊκές αντιδράσεις για τον 31χρονο φορ...
Παρατηρώ από την ώρα, που βγήκε στον αέρα η πιθανότητα επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ να έχει δημιουργηθεί ένας πανικός στο αντίπαλο στρατόπεδο, λες και ο Παναθηναϊκός διεκδικεί κανένα πρωτάθλημα. Ο Πατέρας και ο Αλαφούζος κάνουν διαπραγματεύσεις και μεγάλη προσπάθεια, για να φέρουν τον Σισέ αρχικά για πέντε μήνες και διαβάζω, αλλά και βλέπω ότι από κάποιους στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζεται με χλευασμό και ειρωνεία. Καθήστε ρε παιδιά να έρθει πρώτα και αν έρθει μετά βγάλτε τον πανικό σας. Μην εκτίθεστε από τώρα.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι λίγοι στον Παναθηναϊκό, που πιστεύουν ότι η άφιξη του Σισέ, αν έρθει , θα δημιουργήσει εσωτερικές διαταραχές, επειδή οι άλλοι παίκτες είναι απλήρωτοι. Κατ’αρχάς πιστεύω, ότι θα υπάρξει μέριμνα και για τους άλλους παίκτες, να πάρουν τα περισσότερα από τα χρήματα, που τους χρωστάει η ομάδα, κατά δεύτερο πιστεύω ότι ο Σισέ θα φέρει λεφτά στα ταμεία με πολλούς τρόπους. Εισιτήρια, εισπράξεις, πωλήσεις φανελών, νέοι χορηγοί, εγγραφές στην Συμμαχία. Όλα αυτά τώρα δεν υπάρχουν, έχουν τελματώσει και δεν κινείται τίποτα. Αν έρθει ο Σισέ, θα υπάρξει εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα.
Τις επόμενες τρεις ημέρες θα ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει με τον Σισέ. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού βγάζει λιγότερη αισιοδοξία, από τις πραγματικές πιθανότητες που υπάρχουν. Και καλά κάνει. Σε αυτές τις περιπτώσεις , για να πεις ότι η μεταγραφή γίνεται πρέπει να έχουν πέσει οι υπογραφές. Μόνο τότε. Μέχρι να γίνει αυτό λες ότι είναι δύσκολο.


πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: