Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

«Παίρνουμε αποτελέσματα με καλή ή κακή απόδοση»

Σε μια ομάδα που έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα έχει εξελιχθεί ο ΠΑΟΚ όπως ανέφερε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

«Παίρνουμε αποτελέσματα με καλή ή κακή απόδοση»
Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να βρίσκει τα… πατήματά του σαν ομάδα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να παίρνει αποτελέσματα με καλή ή κακή απόδοση. Αυτό τόνισε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στη Nova

"Η αλήθεια είναι ότι είχα να παίξω πάρα πολύ καιρό. Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό τον οποίο άφησα πίσω. Επαιξα εξήντα πέντε λεπτά περίπου, δεν ήταν τόσο εύκολο γιατί όταν είσαι τρεις μήνες έξω και χάνεις τόσο μεγάλο έδαφος είναι δύσκολα να επανέλθεις, αλλά, εντάξει στο ματς επειδή είχαμε την κατοχή της μπάλας εμείς, δε χρειαζόταν πολλά τρεξίματα και μέχρι το σημείο που βγήκα είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν μπήκε το γκολ και δυστυχώς για εμάς μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου και "φάγαμε", όχι ένα, αλλά δυο γκολ".

-Γενικότερα δηλαδή, είσαι καλά, "ετοιμοπόλεμος";

"Εντάξει, 'ετοιμοπόλεμος", ως ένα σημείο είμαι καλά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% έτοιμος, όχι από πλευράς τραυματισμού, αλλά όταν ένας ποδοσφαιριστής χάνει τόσο σημαντικό χρονικό διάστημα δίχως να κάνει τίποτα - τόσο διάστημα δε χάνει ούτε το καλοκαίρι να φανταστείτε - είναι δύσκολα. Όμως, μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις θα έρθω σε κανονικά επίπεδα".

-Το ματς τελειώνει το βράδυ της Πέμπτης 2-0, πηγαίνετε στ' αποδυτήρια, συζητάτε μεταξύ σας. Ποιες είναι οι βασικές σκέψεις που κυριαρχούν εκείνη τη στιγμή στο μυαλό σας;

"Κατ' αρχήν, όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο θα είδε ότι το ματς ήταν πολύ άτυχο για εμάς κι ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ημασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δεν είχε ο αντίπαλος ούτε μια ευκαιρία μέχρι το σημείο που βάζει το γκολ. Εμείς είχαμε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες, δυο δοκάρια, δεν μπήκε η μπάλα. Εντάξει, υπήρχε μια πικρία μέσα στ' αποδυτήρια αλλά το μόνο που είπαμε είναι να ξεχάσουμε το παιχνίδι, όχι να το ξεχάσουμε, να το αφήσουμε στην άκρη για λίγες ημέρες μέχρι να παίξουμε με τον Ατρόμητο που έχουμε αύριο και όταν είναι η στιγμή εκείνη πάλι ν' ανοίξουμε τον φάκελο του Κυπέλλου".

-Ο Ατρόμητος τείνει να γίνει ο "κακός δαίμονας" του ΠΑΟΚ. Έχουν περάσει πέντε αγώνες δίχως νίκη επί των Περιστεριωτών. Ποιες είναι οι σκέψεις που έχετε εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα σε μια χρονική συγκυρία που σας θέλει να υποδέχεστε αυτήν την αγωνιστική τον Ατρόμητο στην Τούμπα και την επόμενη τον Αστέρα στην Τρίπολη, δηλαδή τις δυο ομάδες που ακολουθούν βαθμολογικά;

"Εμείς δεν κοιτάμε το επόμενο ματς, έχουμε πρώτα τον Ατρόμητο. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει μια σταθερότητα σαν ομάδα κι έχει μια δυναμική αλλά στο πρωτάθλημα εμείς τα πάμε πολύ καλά και πιστεύω θα συνεχίσουμε καλά γιατί η ομάδα έχει βρει τα "πατήματα", παίρνει τ' αποτελέσματα με ή χωρίς καλή απόδοση και πιστεύω αυτό θα συνεχιστεί και μετά τον αυριανό αγώνα".

-Θα επέλεγες μια από τις δυο πρόσφατες εμφανίσεις, είτε της Καλλιθέας, είτε της Κομοτηνής, για να πεις αυτή θα είναι κι ο "οδηγός" μας για την επικείμενη αναμέτρηση ή θεωρείς ότι πρέπει να παρουσιάσετε κάτι διαφορετικό κι αν ναι ποιο είναι αυτό;

"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στην Κομοτηνή ήμασταν εκτός έδρας, το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο που "έχασαν" παίκτη με κόκκινη κάρτα ήταν διαφορετικό. Μέσα στην Τούμπα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, στην έδρα μας δεν έχουμε χάσει βαθμούς πλην του αγώνα με τον Ολυμπιακό κι ευελπιστούμε να μη χάσουμε. Πιστεύω η ομάδα να είναι καλά, συγκεντρωμένη στο στόχο της και δεν πιστεύω πως θα έχουμε πρόβλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: