Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Αιχμές Μόνια για τη διοίκηση της Χίμκι!

Τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της Χίμκι και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές παραδέχθηκε ο Σεργκέι Μόνια.

Αιχμές Μόνια για τη διοίκηση της Χίμκι
Ο Ρώσος σμολ φόργουορντ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «rsport.ru», άφησε αιχμές για τη νέα διοίκηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, καθώς –όπως υποστηρίζει- κανείς δεν έχει έρθει να εξηγήσει την κατάσταση στους παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να συναντηθούν στις 15 Ιανουαρίου, προκειμένου να αποφασίσουν για το πώς θα πράξουν εφόσον δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

«Πράγματι, υπάρχει καθυστέρηση τριών μηνών στις πληρωμές, ενώ μερικοί είναι 3,5 μήνες πίσω. Μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ ρωτήσαμε τη διοίκηση και μας υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να λύσει το θέμα, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Υπάρχει αβεβαιότητα και κανείς δεν έχει έρθει να μας μιλήσει, ενώ σπάνια βλέπουμε το νέο πρόεδρο, καθώς δεν επικοινωνεί ποτέ με εμάς. Καταλαβαίνουμε πως μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, αλλά κανείς δεν έχει έρθει να μας εξηγήσει την κατάσταση», δήλωσε ο Σεργκέι Μόνια στην ιστοσελίδα «rsport.ru» και πρόσθεσε:

«Μέχρι στιγμής κανείς δεν αρνείται να παίξει ή να προπονηθεί. Όταν είμαστε στο παρκέ κανείς δεν μιλάει για χρέη. Πιστεύουμε πως όλα θα λυθούν σύντομα. Έχουμε μία καλή ομάδα και μπορούμε να καταφέρουμε κάτι τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην Αδριατική Λίγκα».

Για να καταλήξει ο Ρώσος σμολ φόργουορντ: «Δεν θέλουμε να τα… καταστρέψουμε όλα, ενώ κανένας παίκτης δεν έχει στείλει… τελεσίγραφο. Στις 15 Ιανουαρίου θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους παίκτες και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Ελπίζουμε όλα τα προβλήματα να λυθούν».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: