Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Βυθίζεται η Μαγιόρκα!!

Η εξαιρετική Βαγιαδολίδ νίκησε στο φινάλε 3-1 τη Μαγιόρκα που με μία νίκη στις τελευταίες 15 αγωνιστικές βρέθηκε στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη...
Ο Κρίστιαν Εμπερτ δεν είναι από τους πιο διάσημους παίκτες που αγωνίζονται στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός όμως έχει αποδειχτεί καταλύτης στη φετινή καλή πορεία της Βαγιαδολίδ. Για την ακρίβεια, στα πέντε ματς που δεν έχει αγωνιστεί, η ομάδα του έχει ηττηθεί σε όλα. Τώρα όμως κόντρα στη Μαγιόρκα, όχι απλά ήταν μέσα, αλλά υπήρξε ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο η Βαγιαδολίδ πήρε το «τρίποντο».

Εκείνος άνοιξε (21') και έκλεισε (90') το σκορ στο 3-1 επί των Νησιωτών. Ηταν και και τα δύο πολύ ωραία γκολ, ενώ στο 87' έδωσε την ασίστ στον πρώην του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκονθάλεθ που έκανε το 2-1 και λύτρωσε τους γηπεδούχους. Στο ενδιάμεσο (37') ο Βίκτορ είχε ισοφαρίσει, ενώ ο στο 49' ο Τζιοβάνι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και δεν μπόρεσε να δώσει προβάδισμα στη Μαγιόρκα που με μία νίκη σε 15 αγωνιστικές, παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: