Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

«Δεν βλέπω φως στο τούνελ στον Παναθηναϊκό»

Απαισιόδοξος για το κατά πόσο μπορεί ο Παναθηναϊκός να ξεφύγει από τα προβλήματα που τον ταλανίζουν, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά εμφανίστηκε ο Στράτος Αποστολάκης.

«Δεν βλέπω φως στο τούνελ στον Παναθηναϊκό»
Κάθετα αντίθετος με το… ξεκλήρισμα που γίνεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Στράτος Αποστολής, με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας να τονίζει πως όλες οι κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα είναι απόρροια πανικού.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι με τις παρούσες συνθήκες, δεν βλέπει φως στο μέλλον του τριφυλλιού, με το φόβο να ξεπέσει η μεγάλη του ιστορία, να είναι κάτι παραπάνω από έκδηλος.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Real News:

«Δεν βλέπω μέλλον σε αυτή την ομάδα και φοβάμαι ότι θα χάσει την ταυτότητά της, θα καταντήσει σαν την ΑΕΚ. Αυτό που βιώνουμε μέχρι σήμερα είναι το άκρων άωτον της αποτυχίας. Λυπάμαι, αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ. Ο φόβος να ξεφτίσει ή να ξεπέσει ο Παναθηναϊκός και να απολέσει το παρελθόν του είναι πολύ μεγάλος. Είναι μια ιστορική ομάδα, που την έχουν τιμήσει πολλοί άνθρωποι. Είναι κρίμα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Δεν ξέρω αν ευθύνονται οι παίκτες που φεύγουν. Το πρόβλημα είναι η οικονομική κατάσταση, η οποία οδηγεί σε πανικό. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Συμφωνώ ότι έπρεπε να μειωθούν τα προκλητικά συμβόλαια που έγιναν επί πολυμετοχικότητας, αλλά διαφωνώ με το ξεκλήρισμα της ομάδας. Δεν γνωρίζω επειδή δεν βρίσκομαι μέσα στον Παναθηναϊκό, αν αυτό είναι μεθοδευμένο, αλλά αν θέλεις να διώξεις κάποιους παίκτες πρέπει να φέρεις, αν όχι καλύτερους, τουλάχιστον ισάξιους. Κάτι τέτοιο δεν το βλέπω. Δεν πρέπει να υπάρχει τρομακτική διαφορά μεταξύ των παικτών που φεύγουν με αυτούς που μένουν ή έρχονται.

Γίνονται κινήσεις πανικού. Λεφτά δεν υπάρχουν για να πληρωθούν οι παίκτες, οι προπονητές κ.α. Όταν, όμως έχεις κάτι και το διώχνεις, πας σε κάτι καλύτερο ή του ίδιους βεληνεκούς και όχι 15 επίπεδα πιο κάτω. Δεν ήταν μόνο οι φανατικοί που έδιωξαν τον Βαρδινογιάννη, αλλά και άνθρωποι μορφωμένοι. Αυτοί που πήραν αυτές τις αποφάσεις θα επωμιστούν και τις συνέπειες, θα το πιουν όλο το πικρό ποτήρι.

Η ομάδα πρέπει να πάρει έναν καλό προπονητή όχι από το πανέρι, έναν - δυο καλούς και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από καλούς νεαρούς, ώστε να πορευτεί αξιοπρεπώς τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ούτε η β' ομάδα της Παιανίας έχει μέλλον.

Πόση υπομονή να κάνει; Αν υπάρχει ανάκαμψη, να στηρίξεις μια κατάσταση. Εγώ δεν βλέπω να ανακάμπτει τίποτα, δεν βλέπω μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: