Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Προανήγγειλε ενίσχυση ο Βετούλας!

Εντός προγράμματος ήταν η ήττα του Απόλλωνα από τον ΠΑΟΚ, με τους Πατρινούς να προαναγγέλλουν μεταγραφική ενίσχυση.

Προανήγγειλε ενίσχυση ο Βετούλας
Ο Νίκος Βετούλας ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Απόλλωνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα, στο μεταξύ τους ματς για την 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο τεχνικός των Πατρινών παράλληλα, ανέφερε πως η ομάδα του βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της.

«Ήταν εξαρχής ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια δίκαιη νίκη. Εμείς ήρθαμε να κοντρολάρουμε το ρυθμό και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ μήπως στο τέλος διεκδικούσαμε το αποτέλεσμα. Κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι όμως είμαι ευχαριστημένος διότι οι παίκτες μου ήταν ανταγωνιστικοί. Με τον Παναθηναϊκό δεν παίξαμε καλά και περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια την επιστροφή του Γκόρντον Κλάιμπερ. Επίσης θέλουμε να προσθέσουμε έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ μας. Είναι Ευρωπαίος δεν έχουμε ακόμη υπογράψει, παίζει αυτή την στιγμή και πιστεύω από την επόμενη εβδομάδα θα είναι κοντά μας», ήταν τα λόγια του κόουτς των Αχαιών.

Από την πλευρά του ο γκαρντ του Απόλλωνα, Παναγιώτης Καπερώνης, σχολίασε: «Ηταν δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να έχουμε έναν ρυθμό, νομίζω παίξαμε καλά, αν και δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε κάποιες νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: