Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

«Δεν χάσαμε τον… πόλεμο»

Η Καβάλα έχασε ένα παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Άρη, δεν βγήκε όμως εκτός στόχων.

«Δεν χάσαμε τον… πόλεμο»
Η Καβάλα μπορεί να γνώρισε την ήττα στην έδρα της από τον Άρη για την 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών, όπως όμως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Κορωνιός, δεν χάθηκε ο… πόλεμος. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε ότι ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα, ωστόσο τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να βελτιωθούν.

«Ο Άρης ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Όλη την εβδομάδα προσπαθούσα να προσγειώσω τους παίκτες μου, γιατί ήξερα τι θα συμβεί σήμερα. Είχα δει το τι γίνεται στον Αρη, από την ημέρα που εμφανίστηκε ο Βαγγέλης στην ομάδα. Φαίνεται ωστόσο, πως δεν εισακούστηκα. Χάσαμε ένα παιχνίδι, όχι όμως, τον... πόλεμο. Συνεχίζουμε. Αυτά τα έχω πει και μετά από νίκες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα», είπε ο κόουτς του μακεδονικού συλλόγου που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης για την ομάδα του.

Από την πλευρά των παικτών της Καβάλας, ο Δημήτρης Καλαμπάκας, ανέφερε: «Σήμερα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Δίκαια νίκησε ο Άρης. Συνεχίζουμε. Το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να παλέψουμε. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: