Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Το ξύλο βγήκε από τη… Μαδρίτη! (video)

Σε πραγματική… αρένα μετατράπηκε η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ζαλγκίρις, καθώς μετά τη λήξη οι παίκτες και των δύο ομάδων έγιναν ένα «κουβάρι».

Το ξύλο βγήκε από τη… Μαδρίτη (video)
Τα επεισόδια στη χθεσινή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ζαλγκίρις (νίκη των Μαδριλένων με 75-74), για την 3η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας έγιναν σε… δύο μέρη και πρωταγωνιστής ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ. Λίγο πριν τη λήξη, ο Ισπανός φόργουορντ, ύστερα από την εύστοχη βολή του Λαφαγιέτ, έριξε την μπάλα στο κεφάλι του Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του, του ζήτησε το λόγο. Ωστόσο, τα… καλά ήρθαν στο τέλος.

Το σκορ ήταν το 75-74 υπέρ της Ρεάλ, με την τελευταία επίθεση να ανήκει στη Ζαλγκίρις. Σχεδόν στην εκπνοή, ο Πόποβιτς επιχείρησε το τρίποντο, αυτό δεν βρήκε στόχο, αλλά ούτε και το φόλοου που πήγε να κάνει ο συμπαίκτης του, Γιανκούνας, με αποτέλεσμα η νίκη να πάει στην ομάδα της Μαδρίτης.

Αφού είχαν ξεκινήσει οι πανηγυρισμοί των παικτών του Πάμπλο Λάσο για το ροζ φύλλο, ο Φερνάντεθ… ψέλλισε κάτι στον πεσμένο στο παρκέ Γιανκούνας, με αποτέλεσμα να γίνει στη συνέχεια το «σώσε».

Δείτε το «επίμαχο» βίντεο:





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: