Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Θετικός ο Φωτίου για Κλωναρίδη!!

Αισιοδοξία επικρατεί στην ΑΕΚ πως θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον δανεισμό του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ακόμη μία οικονομική βοήθεια από τον Φωτίου περιμένουν στην Ένωση.

Θετικός ο Φωτίου για Κλωναρίδη
Δεν θα περιοριστούν στην ταμιακή διευκόλυνση των ταμείων της ΠΑΕ οι επαφές της ΑΕΚ με τον Άλκη Φωτίου. Η διοίκηση της Ένωσης προσπαθεί να εξασφαλίσει χρήματα από τον ομογενή επιχειρηματία για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Μάλιστα, η «Ώρα των σπορ» γράφει ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Ίσως να είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο παρέτεινε την παραμονή του στην Ελλάδα ο Φωτίου, αφού όλα δείχνουν ότι θα μείνει 1-2 μέρες ακόμα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η υπόθεση του Κλωναρίδη είναι μία ακόμη ταμειακή διευκόλυνση του ομογενούς επιχειρηματία, αφού στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι εάν εξασφαλίσουν ένα ποσό της τάξεως των 60-70.000 ευρώ θα μπορέσουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 19χρονο μεσοεπιθετικό.

Από την πλευρά του, ο Φωτίου παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να βοηθήσει και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε να διασφαλίσει τα χρήματά του και να επέλθει συμφωνία με την ΑΕΚ να αποκτάει τον μεγάλο μεταγραφικό της στόχο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: