Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

«Κάναμε ό,τι σχεδιάσαμε»

Ο ΠΑΟΚ ακολούθησε το πλάνο του και αυτό έφερε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας για την 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

«Κάναμε ό,τι σχεδιάσαμε»
Η καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι οι παίκτες της ομάδας ακολούθησαν αυτά τα οποία σχεδίασε ο προπονητής τους την εβδομάδα της προετοιμασίας, ήταν εκείνα που έφεραν τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτό εξήγησε ο Σούλης Μαρκόπουλος προσθέτοντας ότι η διακοπή της αγωνιστικής δράση λόγω των εορτών επηρέασε την ομάδα του.

«Συγχαρητήρια στους Πατρινούς που είναι μία αξιόμαχη ομάδα και ανταγωνιστική εκτός έδρας. Δεν ξεκινήσαμε καλά επιθετικά το ματς και αυτό δημιούργησε στρες στην ομάδα, δεν πετύχαμε πολλά εύκολα καλάθια κι έτσι οι παίκτες εκνευρίστηκαν. Παίξαμε όμως καλή άμυνα, γενικώς κάναμε στον μεγαλύτερο βαθμό αυτά που σχεδιάζαμε όλη την εβδομάδα. Η διακοπή μας επηρέασε», είπε αρχικά ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» και πρόσθεσε για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: «Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα, έχουμε ελληνική ομάδα, έχουν έρθει και τα αποτελέσματα οπότε δεν νομίζω να φταίει η ομάδα γι' αυτό. Ίσως και αν έρθει μπορεί να γνωρίζει ότι δεν θα δει αυτό που έβλεπε άλλες φορές και εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προβλήματα έχει ο καθένας σπίτι του».

Όσο για τα επόμενα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό; «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μέτρο του δυνατού και να δούμε αυτές τις ομάδες στα ίσια στο γήπεδο και κυρίως η ομάδα θα πρέπει να παλέψει».

Από την πλευρά των παικτών, ο Λεωνίδας Κασελάκης, σχολίασε: «Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα. Βγάλαμε επιθέσεις και είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια αλλά δεν το κάναμε, βγάλαμε όμως ενέργεια στην άμυνα και νομίζω πως έτσι φτάσαμε στη νίκη. Οταν ήμασταν άστοχοι ξέραμε ότι από την άμυνα θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που στέκονται και οι προπονητές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: