Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!

Μόνο ανεκμετάλλευτο δεν άφησε το «στραβοπάτημα» της Παρί Σεν Ζερμέν η Λιόν, η οποία στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος επικράτησε εκτός έδρας της Τρουά με σκορ 2-1.

Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται
Δύσκολα θα άφηνε η Λιόν την ευκαιρία να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος από μπροστά της χωρίς να την αδράξει. Βέβαια, το σύνολο του Ρεμί Γκαρντ δεν θα ήταν πρώτο αν η Παρί Σεν Ζερμέν δεν «κόλλαγε» στο 0-0 με την Αζαξιό μία ημέρα νωρίτερα.

Έτσι, μετά τον συνδυασμό αυτών των δύο αποτελεσμάτων οι «λιονέ» είναι στην κορυφή της Ligue 1 με 41 βαθμούς την ώρα που οι Παριζιάνοι έχουν 39 και η Μαρσέιγ 38 με έναν αγώνα λιγότερο.

Τώρα όσον αφορά στο ματς οι παίκτες της Λιόν ήταν εκείνοι, οι οποίοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα στο 11’ να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Γκοναλόν. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Νιβέτ στο 38’.

Οι «λιονέ», όμως, στη συνέχεια του αγώνα ανέβασαν την απόδοσή τους και έτσι με τον Ουμτιτί στο 75’ κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» και να προσπεράσουν την ομάδα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον βαθμολογικό πίνακα της Ligue 1.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: