Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Μέγιερι: «Στη σωστή κατεύθυνση για τον τίτλο»

Προς τη σωστή κατεύθυνση κινείται ο Ολυμπιακός προκειμένου να φτάσει στο τίτλο, όπως τόνισε ο Μπάλας Μέγιερι.

Μέγιερι: «Στη σωστή κατεύθυνση για τον τίτλο»
Όταν παίρνεις νίκες στο τελευταίο λεπτό και απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους, όπως είναι ο Λεβαδειακός, τότε βρίσκεσαι στο σωστό… μονοπάτι για να φτάσεις στο τίτλο στο τέλος, σύμφωνα με τον Μπάλας Μέγιερι.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού υποστήριξε πως όσο περνούσε η ώρα, οι συμπαίκτες του «ανέβαζαν στροφές», ενώ ξεκαθάρισε πως ναι μεν θα είναι ωραίο να κατακτήσουν αήττητοι το τίτλο, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στο μυαλό του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ξέραμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι εξ’ αρχής. Δεν μπήκαμε πολύ καλά, δώσαμε χώρο στον αντίπαλό μας, έγιναν επικίνδυνοι και δυσκολέψαμε τα πράγματα για εμάς. Ωστόσο στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και φτάσαμε στη νίκη».

«Όταν κερδίζεις τέτοια ματς στο τελευταίο λεπτό κόντρα σε ομάδες καλές, τότε σίγουρα πας στη σωστή κατεύθυνση για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Λεβαδειακός είναι μια από τις δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος και ευτυχώς τα καταφέραμε».

«Είναι δύσκολο να προβλέψεις από τώρα αν θα πάρεις το πρωτάθλημα αήττητος. Πρέπει να κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά και να μην κοιτάμε αν θα πάμε αήττητοι μέχρι το τέλος. Δεδομένα θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και μακάρι να επιτευχθεί κι αυτός ο στόχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: