Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Νεστορίδης: «Όλοι στο Υπουργείο για την ΑΕΚ»

Στο πλευρό της προσπάθειας που κάνει η ORIGINAL για να διενεργηθεί διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ τάχθηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ.

Νεστορίδης: «Όλοι στο Υπουργείο για την ΑΕΚ»
Από την Παρασκευή που συναντήθηκαν στα Σπάτα με τους καταληψίες οπαδούς της ΑΕΚ, οι παλαίμαχοι του συλλόγου εξέφρασαν τη διάθεση να υποστηρίξουν την προσπάθεια να πέσει… φως στη διαχείριση της ΠΑΕ από το 2004 κι έπειτα.

Αυτή τη διάθεση λοιπόν επιβεβαίωσαν οι Κώστας Νεστορίδης και Στέλιος Σεραφείδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Πρώτα λοιπόν ο συγκινητικός «Νέστορας» κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με το μήνυμα που απηύθηνε η αντιπροσωπεία της ORIGINAL και τόνισε:

«Θα ήθελα να πάμε όλοι μαζί στον κ. Ιωαννίδη. Συμπαθεί την ΑΕΚ. Το ξέρω ότι συμπαθεί την ΑΕΚ. Προχθές τον είδα και με ρωτούσε για την ΑΕΚ. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να βρεθούμε εκεί και να δείξουμε ότι όντως έχει πρόβλημα η ΑΕΚ».

Αναφέρθηκε, δε, και στο αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε από τη διαιτησία, έστω και 1%, να μας υποστηρίξει. Έχω δει παιχνίδια να σφάζουν την ΑΕΚ, ειδικά φέτος… Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά σήμερα, γιατί πήγαμε και τους χειροκροτήσαμε, χθες στα αποδυτήρια. Θα ζητήσουμε από τον πρόεδρο να πηγαίνουμε παραμονή αγώνων να τους εμψυχώνουμε».

Ο Στέλιος Σεραφείδης, από την πλευρά του, σημείωσε ότι «μ' αρέσει το όλοι μαζί», τόνισε ότι «οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ προσπαθούσαν να… πάμε όλοι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια» και κατέληξε λέγοντας πως «καλό θα είναι να παρευρίσκονται όλοι όσοι διετέλεσαν σε κάποιο πόστο μέσα από την ΑΕΚ και είχαν την τύχη της ΑΕΚ στα χέρια τους, για να ξημερώσει μία καινούργια μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: