Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Θεοδωρίδης: «Μην τολμήσει να μιλήσει κανείς για διαιτησία»!

Επικριτικός απέναντι σε όσους μιλούν για τη διαιτησία του παιχνιδιού στη Λιβαδειά, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης.

Θεοδωρίδης: «Μην τολμήσει να μιλήσει κανείς για διαιτησία»!
Μιλώντας μετά τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού στην έδρα του Λεβαδειακού, ο Σάββας Θεοδωρίδης τα έβαλε με όσους σχολιάζουν τα δύο επιπλέον λεπτά καθυστερήσεων που κρατήθηκαν στο παιχνίδι, διάστημα στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης με τον Τζεμπούρ. Εξάλλου, «ύψωσε» ασπίδα προστασίας στον τεχνικό της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Ήταν δύσκολη νίκη, αυτές που λέμε νίκες τίτλου. Ο Λεβαδειακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, τρομακτικά παθιασμένη σήμερα και μπράβο της. Κάθε Κυριακή εύχομαι να παίζει έτσι. Μην τολμήσει όμως να μιλήσει κανείς να πει για την διαιτησία! Υπήρχε τραυματισμός και αλλαγή κι ο διαιτητής μπορούσε να κρατήσει και ένα και δύο λεπτά παραπάνω καθυστερήσεις. Εμείς δεν διαμαρτυρηθήκαμε παρόλο που έγινε καταφανέστατο πέναλτι (στον Μήτρογλου). Επίσης να παρακαλέσω τους φιλάθλους, να χειροκροτούν και να αποθεώνουν τα έντεκα παιδιά που φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα και να μην αμφισβητούν τον προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: