Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

«Είμαστε μ…»

Σκληρή αυτοκριτική έκανε ο Κώστας Κακαρούδης μετά την εντός έδρας ήττα (83-80) του ΚΑΟΔ από τον Ηλυσιακό.

«Είμαστε μ…»
Στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν το «παρών» και οι 12 παίκτες του ΚΑΟΔ, με τον Κώστα Κακαρούδη να μιλά εκ μέρους τους, συγχαίροντας αρχικά για τον Ηλυσιακό: «Που έπαιξε με ψυχή».

Στη συνέχεια, ο γκαρντ των Δραμινών δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα από την ομάδα των Ιλισίων, ωστόσο τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς όλα είναι στο χέρι εκείνου και των συμπαικτών του:

«Ο λόγος που είμαστε όλοι εδώ, είναι γιατί θέλουμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη στους προπονητές, στον πρόεδρο και στους φιλάθλους μας. Είναι για εμάς μια πολύ κακή ήττα. Όπως και αυτή από την Καβάλα. Έπειτα από εκείνο το παιχνίδι, είχα πει πως η απειρία μας ευθυνόταν για εκείνο το αποτέλεσμα. Τώρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε μ.... Γνωρίζοντας το τι επικρατεί στο πρωτάθλημα, μόνο μ... αν ήμασταν θα μπορούσαμε να δίνουμε τόση πίκρα στη διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα, μας πληρώνει στην ώρα της και είναι κοντά μας μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Δεν ήλθε το τέλος του κόσμου. Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ήττας, εξ ολοκλήρου εμείς οι παίκτες».

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Γιώργου Καλαφατάκη, Κώστας Μέξας είπε: «Ζητώ εκ μέρους όλων για την απουσία του Γιώργου (Καλαφατάκη), αλλά αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν κατέστη δυνατή η παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου. Επίσης, θα ήθελα να ενημερώσω πως εξέφρασε την πρόθεση να παραιτηθεί. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο, από τη στιγμή που ο Ηλυσιακός μετά τη νίκη επί του Ικάρου θα έπαιζε με ψυχή. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά στο τέλος χάσαμε τα μεγάλα σουτ, τα οποία έβαλε ο Ηλυσιακός. Για άλλη μια φορά, δυστυχώς χάνουμε στο σουτ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: