Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

«Είχαμε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές»

Ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας της Καβάλας για την 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο κόουτς της ομάδας απέδωσε τη νίκη στο καθαρό μυαλό των παικτών του.

«Είχαμε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές»
Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Καβάλας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος στάθηκε στα στοιχεία εκείνα που βοήθησαν τους παίκτες του να πάρουν το «διπλό».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως είχαν και καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές τονίζοντας ότι το ροζ φύλλο αγώνα θα μπορούσε να είχε έρθει πιο εύκολα.

«Συγχαρητήρια στην Καβάλα, για την προσπάθεια που έκανε. Θα μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» πιο νωρίς το παιχνίδι και με μεγαλύτερη διαφορά. Είχαμε και το καθαρό μυαλό και τις σωστές επιλογές, για να πάρουμε την πολύ σημαντική νίκη, μετά το σοκ του αγώνα στη Δράμα που είδατε όλοι τι έγινε. Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση του Αρη, για την καθημερινή προσπάθεια που κάνει, αλλά και τον κόσμο που ήλθε σήμερα να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε αυτήν την επιτυχία», ήταν τα λόγια του κόουτς των «κίτρινων».

Από την πλευρά του ο σέντερ του Άρη, Κώστας Χαρίσης, σχολίασε: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς. Εμείς με τη βοήθεια του κόσμου, που τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και του αφιερώνουμε τη νίκη, τα καταφέραμε. Καλή συνέχεια στην Καβάλα και την προσπάθεια που κάνει, για την παραμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: