Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ζευγώλης: «Απλά μία νίκη»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Ζευγώλης μετά τη μεγάλη νίκη (83-80) του Ηλυσιακού επί του ΚΑΟΔ, στη Δράμα.

Ζευγώλης: «Απλά μία νίκη»
Ο Γιώργος Ζευγώλης τόνισε πως με το ροζ φύλλο κόντρα στον ΚΑΟΔ, ο Ηλυσιακός δεν εξασφάλισε την παραμονή, ωστόσο είναι αισιόδοξος πως τόσο η ομάδα του όσο και οι Δραμινοί θα παίζουν στην Α1 και την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Ζευγώλης:

«Έγινε ενδιαφέρον παιχνίδι, με θέαμα και υψηλό σκορ. Όπως νικήσαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι ωστόσο, μόνο μια νίκη. Δεν κρίθηκε τίποτα, πέραν του αποτελέσματος στο συγκεκριμένο ματς. Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Μπορεί να ανακάμψει. Πιστεύω εν τέλει θα “σωθούμε” και οι δύο».

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Χατζής δήλωσε: «Ξέραμε πολύ καλά πως θα αντιμετωπίσουμε αντίπαλο που καιγόταν για τη νίκη. Αυτό γνωρίζαμε ότι θα ήταν υπέρ μας, αν ήμασταν σε θέση να μείνουμε κοντά στο σκορ έως το τέλος. Το καταφέραμε και έτσι στο τέλος πανηγυρίσαμε τη νίκη. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού και στο φινάλε είχαμε πιο καθαρό μυαλό, όπως και την τύχη με το μέρος μας. Είναι σπουδαία νίκη. Προχωράμε. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά ματς που αν τα πάρουμε θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση. Καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: