Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Μήνυμα της ORIGINAL στη συνέντευξη Τύπου!

Κάλεσμα στους φίλους της ΑΕΚ να κινητοποιηθούν, ώστε να προχωρήσει ο διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ, απηύθυνε η ORIGINAL.

Μήνυμα της ORIGINAL στη συνέντευξη Τύπου
Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει πως θα τραβήξουν ως το τέλος το θέμα του διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ για τα έτη 2004-201.

Και σήμερα -μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη- ζήτησαν τη συμπαράσταση όλου του κόσμου της «Ένωσης» στην προσπάθεια ν’ αποδειχθούν οι ένοχοι για την οικονομική κατάντια του συλλόγου.

Αντιπροσωπεία της ORIGINAL, λοιπόν, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και παρουσία και των Νεστορίδη, Σεραφείδη, Συμιγδαλά και Καραφέσκου, έστειλε το εξής μήνυμα:

«Καλούμε όλους τους ενωσίτες την Τρίτη στις 12.00 να παραβρεθούν στο υπουργείο Αθλητισμού, που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 37, δίπλα στο Mall, ώστε όλοι μαζί, ο κόσμος, η Ερασιτεχνική και οι παλαίμαχοι, να παραδώσουμε στον υπουργό αίτηση για να ξεκινήσουν άμεσα διαχειριστικό έλεγχο για τα έτη 2004 - 2012.

Ζητάμε επιτέλους να φανούν οι όποιοι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, έφεραν την ΑΕΚάρα μας σ’ αυτή την τραγική θέση, κανιβαλίζοντας πραγματικά την ψυχή μας»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: