Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Κυριακίδης: «Η ήττα μας αφήνει πικρία»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, όπως ήταν αναμενόμενο, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Δημήτρης Κυριακίδης, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με σκορ 1-0.

Κυριακίδης: «Η ήττα μας αφήνει πικρία»
Πικρία άφησε στους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού το γκολ του Ολυμπιακού στο τελευταίο λεπτό της μεταξύ τους αναμέτρησης στερώντας τους ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Σε αυτό το τέρμα στάθηκε και σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος εκτός αυτού μίλησε και για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα της Βοιωτίας, προκειμένου να πάρει ένα «εισιτήριο» που θα την οδηγήσει στο Europa League.


Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Δημήτρη Κυριακίδη στην κάμερα της Nova:


Για το γκολ του Ολυμπιακού στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης:


«Μας αφήνει πικρία στο τέλος. Προσπαθήσαμε σε όλο τον αγώνα, αλλά την τελευταία στιγμή δεχτήκαμε το γκολ. Δεν τα παρατάμε και θέλουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος να επιστρέψουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις».


Για το γεγονός πως ο Λεβαδειακός έπαιξε αμυντικά κόντρα στους «ερυθρόλευκους»:

«Σίγουρα όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό πρέπει να προστατέψεις πρώτα την άμυνά σου. Δημιουργήσαμε μερικές καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να τις εκμεταλλευτούμε, με αποτέλεσμα να χάσουμε στο τέλος».


Για το αν πιστεύει πως ο Λεβαδειακός μπορεί να πάρει ένα εισιτήριο για το Europa League:


«Πιστεύω αν συνεχίσουμε έτσι όπως παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε στην Ευρώπη. Ωστόσο, πρέπει να σωθούμε πρώτα και μαθηματικά πρώτα και μετά θα κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: