Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

«Εμείς και η Μπαρτσελόνα προσφέρουμε θέαμα»

Το εγκώμιο της Μπαρτσελόνα, αλλά και της ομάδας του «έπλεξε» σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Μάλαγα, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

«Εμείς και η Μπαρτσελόνα προσφέρουμε θέαμα»
Η Μπαρτσελόνα και η Μάλαγα είναι οι δύο ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον τεχνικό του συλλόγου της Ανδαλουσίας, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Μάλιστα, ο Χιλιανός προπονητής μίλησε και για το επερχόμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων που θα γίνει την Κυριακή (13/1) και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές του, ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

«Πάντα όταν ξεκινάει ένας αγώνας πρέπει να μπαίνεις μέσα στο γήπεδο με την νοοτροπία του νικητή, γιατί μόνο έτσι έχεις πιθανότητα να νικήσεις μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Το θετικό για εμάς είναι πως παίζουμε καλά το τελευταίο διάστημα. Έτσι, σε περίπτωση που χάσουμε θα παραμείνουμε ήρεμοι», είπε αρχικά ο Χιλιανός τεχνικός.

Στην συνέχεια ο προπονητής της Μάλαγα μίλησε τόσο για την απόδοση της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος όσο και για εκείνη των «μπλαουγκράνα»: «Mόνο εμείς και η Μπαρτσελόνα προσφέρουμε καλό θέαμα στους φιλάθλους του ισπανικού πρωταθλήματος, οι οποίοι μας παρακολουθούν».


πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: