Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Εγκώμια για Κουφό!

Ο Κώστας Κουφός έκανε ρεκόρ καριέρας στη νίκη των Νάγκετς επί των Καβαλίερς κι απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια προπονητή, συμπαικτών, αλλά και αντιπάλων.

Εγκώμια για Κουφό
Με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ ο ομογενής σέντερ έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνισή του στο ΝΒΑ. Ο προπονητής του, Τζορτζ Καρλ, είχε μόνο καλά λόγια για τον Έλληνα διεθνή.

«Πιστεύω πως ο Κώστας έκανε εξαιρετική δουλειά και μας πρόσφερε πολλά εύκολα καλάθια. Οι γκαρντ μας τον βρήκαν σε επίκαιρες θέσεις, παρότι σήμερα έκαναν πολλά λάθη», δήλωσε ο Αμερικανός τεχνικός.

Ο συμπαίκτης του, Ντανίλο Γκαλινάρι, που πέτυχε 23 πόντους στο ματς, είπε: «Είναι πολύ έξυπνος παίκτης. Είναι πάντα στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Ξέρει να παίζει μπάσκετ και κάνει τα πράγματα εύκολα για μένα και τους υπόλοιπους στην ομάδα. Όταν διεισδύουμε, τον βρίσκουμε πάντα στη θέση που πρέπει».

Στον Κώστα Κουφό αναφέρθηκε και ο προπονητής των ηττημένων, Μπάιρον Σκοτ. «Βρέθηκε ξεχασμένος από την άμυνά μας αρκετές φορές. Ο Ζέλερ τον έχασε και οι Νάγκετς είναι καλή ομάδα στο να δίνουν πάσες κοντά στο καλάθι», ανέφερε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: