Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Το στοίχημα του μουστάκια!!

Για ποιό λόγο ο Ατρόμητος αποτελεί την μεγαλύτερη ευκαιρία – πρόκληση για τον Αναστόπουλο; «Ντου στα Αποδυτήρια» από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog.
Δεν το συζητάμε ότι ο Ατρόμητος είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον Νίκο Αναστόπουλο. Εδώ, δηλαδή, δεν πάει σε μια ομάδα που έχει στόχο να ανέβει από την Β’ εθνική στην Α’. Ούτε σε έναν σύλλογο που θέλει να σωθεί από τον υποβιβασμό στην Σούπερ Λίγκα. Και, βέβαια, τα οικονομικά προβλήματα στο Περιστέρι είναι όλα λυμένα.
Στρωμένη και σοβαρή
Με λίγα λόγια είναι μεγάλη ιστορία για τον Αναστόπουλο αυτό που γίνεται τώρα. Μπορεί ο Ατρόμητος να μην έπαιξε καλό ποδόσφαιρο το διάστημα που ήταν ο Μπάγεβιτς στον πάγκο, όμως παραμένει αναμφισβήτητα μια στρωμένη και σοβαρή ομάδα. Και υπάρχει, βέβαια, από πίσω και η οικονομική σιγουριά του Σπανού.
Ο Ατρόμητος, λοιπόν, μπορεί να αποδειχθεί, όπως είπαμε, η μεγάλη ευκαιρία για τον Αναστόπουλο. Ο οποίος έχει περάσει από πολλούς πάγκους, όμως αυτή η περίπτωση με τους Περιστεριώτης μοιάζει πρόκληση απ’ όλες τις απόψεις.
Και πιο ψηλά
Ο Αναστόπουλος δούλεψε σκληρά και είχε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια στον ΟΦΗ. Και τους πήγε πρίμα τους Κρητικούς για το διάστημα που έκατσε στον πάγκο τους.
Τώρα ο Αναστόπουλος αναλαμβάνει έναν σύλλογο που είναι 3ος στην βαθμολογία. Οι στόχοι είναι διαφορετικοί. Ψηλότεροι! Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο μουστάκιας κάτσει αρκετό καιρό και πετύχει στο έργο του, τότε μπορεί να κοιτάζει και ακόμα πιο ψηλά.
Στοίχημα καριέρας
Ούτως ή άλλως αυτή η εποχή της οικονομικής κρίσης δίνει προτεραιότητα στους Έλληνες τεχνικούς σε όλο και περισσότερους πάγκους στην Σούπερ Λίγκα. Για να δούμε, λοιπόν, αρχής γενομένης από τον β’ γύρο. Θα το κερδίσει το μεγαλύτερο ως τώρα στοίχημα στην καριέρα του ο Αναστόπουλος;

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: