Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Καραγεωργίου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει το κατεστημένο»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πορεία της ομάδας του Αγρινίου, το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Παναιτωλικό:

«Στόχος του Παναιτωλικού είναι η άνοδος, θα ενισχυθούμε και θα κυνηγήσουμε το στόχο. Δεν πίστευα ότι θα είναι τόσο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, οι 15 ομάδες από τις 21 διεκδικούν άνοδο. Πολλά παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ φέτος θυμίζουν Α? Εθνική, όμως πρέπει να οργανωθεί καλύτερα το πρωτάθλημα».

Για την εικόνα που έχει για τον Ηρακλή:

«Τον Ηρακλή δεν τον αντιμετωπίσαμε ακόμη, έχω μια εικόνα και ο Ηρακλής είναι μία από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Βέβαια ο Ηρακλής έχει και τη φανέλα και θέλει δε θέλει θα πάει για άνοδο. Είναι καλό αυτό γιατί οι παίκτες αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να πάνε για την άνοδο».

Για τον ΠΑΟΚ και τη φετινή προσπάθεια είπε:

«Θετικές εντυπώσεις έχω για τον ΠΑΟΚ. Τώρα πλέον υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες για περισσότερα πράγματα σε σχέση με τις προϋποθέσεις του καλοκαιριού. Ο Κατσουράνης είναι έμπειρος, θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Είναι φυσιολογικό ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει τον Ολυμπιακό με αυτά τα δεδομένα. Πρέπει βέβαια να κοιτάξει κι αλλού, να προσέξει και το παρασκήνιο. Ας μην περιμένουμε μαγικά πράγματα μέσα σε τρεις μέρες, ας δούμε λίγο πιο πέρα, αν μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ θα υπάρξει και κάποια ομάδα που θα κοντράρει το κατεστημένο. Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: