Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Καλαϊτζίδης: «Ο Ολαϊτάν ήθελε ΠΑΟΚ, αλλά τώρα είναι πιο κοντά ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μιλώντας στο Αθλητικό Metropοlis και την εκπομπή "Στη Σέντρα" "φώτισε" το θέμα του Μάικλ Ολαϊτάν, τόσο για το θέμα της μεταγραφής του, όσο και για την απουσία του από τις τελευταίες προπονήσεις των "κυανέρυθρων".

Πρώτα αναφέρθηκε στην απουσία του Νιγηριανού:

«Ο Ολαϊτάν σήμερα το βράδυ αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Το είπε ο εκπρόσωπός του και θα δούμε αν όντως συνέβησαν όλα όσα είπε. Γνώριζα ότι υπήρχε ένα πρόβλημα υγείας ενός συγγενικού του προσώπου, δεν μπορούσα όμως να του δώσω μεγαλύτερη άδεια. Θα δούμε αν έγινε η κλοπή στο πορτοφόλι του, δε θέλω να προδικάζω. Γνωρίζω καλά τον Ολαϊτάν και μου έχει εξωτερικεύσει κάποια πράγματα και το εκτιμώ αυτό».

Για τη μεταγραφή του Ολαϊτάν και αν ο Ολυμπιακός με την παρουσία του Κουντούρη στη Βέροια είναι πιο κοντά στο να τον αποκτήσει:

«Τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός. Πριν από ένα μήνα ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά, αλλά κι εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε τις εξελίξεις, έκανε την παρέμβασή του και είναι κοντά στον παίκτη. Δε γνωρίζω τον κ. Κουντούρη, δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου κάτι, ίσως έκανε επαφή με τη διοίκηση. Ο τρόπος που λειτούργησε ο Ολυμπιακός ήταν καταλυτικός για να αλλάξει στάση και ο παίκτης. Ο τρόπος που τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός τον κέρδισε και ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Πριν ένα μήνα ο Ολαϊτάν έλεγε ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη. Του αρέσει η πόλη, αλλά άλλαξε από τον τρόπο προσέγγισης του Ολυμπιακού. Σε κάθε περίπτωση η Βέροια επιθυμεί την παραμονή του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: