Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Υπόσχεται αποζημίωση!!

Την υπόσχεση πως θα κάνει τα πάντα για να αποζημιώσει τους οπαδούς της Κάλιαρι έδωσε ο πρόεδρος, Μάσιμο Τσελίνο, μέσα από επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Υπόσχεται αποζημίωση
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κάλιαρι με την καταλληλότητα της έδρας της «Ις Αρένας» και τα οποία στέρησαν από την ομάδα της Σαρδηνίας την ευκαιρία να φιλοξενήσει τη Γιουβέντους, έχουν προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες, τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο και ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών.

Οι φίλοι της ομάδας θεωρούν πως είναι άδικο να χάνουν τα παιχνίδια με αντιπάλους όπως οι «μπιανκονέρι», ενώ έχουν πληρώσει τις κάρτες διαρκείας ή τα εισιτήρια. Η διοίκηση, αντίθετα, κάνει λόγο για χαμένα έσοδα, αφού η προσέλευση του κόσμου είναι μειωμένη όταν η ομάδα αγωνίζεται μακριά από τη Σαρδηνία.

Ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Μάσιμο Τσελίνο, με επιστολή του προς τους οπαδούς, η οποία δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ζητά συγγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία, αλλά υπόσχεται, επιπλέον, να αποζημιώσει τους κατόχους των εισιτηρίων.

«Ψάχνω να βρω τον τρόπο για να σας επιστρέψω τα χαμένα χρήματά σας και σας υπόσχομαι πως στο τέλος της χρονιάς θα έχω καταφέρει να σας αποζημιώσω για όλες τις άδικες θυσίες που αναγκαστήκατε να κάνετε για την ομάδα. Εσείς είστε η δύναμη της Κάλιαρι, σε εσάς στηριζόμαστε όλοι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τσελίνο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: