Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Μην βαρύνουν από τους κουραμπιέδες!

Τις χειρότερες γιορτές στην ιστορία τους κάνουν στην ΑΕΚ. Τελευταίοι, εκτός κυπέλλου, χωρίς λεφτά, δίχως ρόστερ της προκοπής, με οικονομικές υποχρεώσεις και με τον Βιντιάδη αινιγματικό για το μέλλον.
Απ’ αυτή την άποψη, τα κεφάλια θα μπούνε μέσα, όπως λέμε, πολύ γρήγορα. Εντάξει το ρεβεγιόν, όπως θα κάνει όλος ο κόσμος, όμως με το που θα μπει ο καινούργιος χρόνος η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί για ένα πολύ κρίσιμο ματς.
Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα επαναρχίζει σε μόλις λίγες μέρες. Και το προσεχές Σάββατο 5 Ιανουαρίου η Ένωση πηγαίνει στην Τρίπολη για ένα πολύ δύσκολο ματς. Αν το χάσει κι αυτό, τότε μένει ακόμα πιο πίσω στην προσπάθεια για την σωτηρία. Ψαλιδίζονται κι άλλο οι ελπίδες.
Να προσέξουν, λοιπόν, στην Ένωση να μην τους πέσουν βαρείς οι κουραμπιέδες. Έρχεται ένα κρίσιμο παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του β’ γύρου. Κι από εδώ και στο εξής κάθε ματς θα είναι όλο και πιο σημαντικό για την υπόθεση σωτηρίας.
Η εγρήγορση, λοιπόν, ξεκινάει ουσιαστικά απ’ αυτά τα 24ωρα, τα θεωρητικά γιορτινά… Και με το ηθικό όχι ανεβασμένο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο σίριαλ Βιντιάδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: