Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Δεν του αντιστέκονται ούτε τα… ψάρια!!

ην ικανότητά του στο ψάρεμα απέδειξε ο Έντινσον Καβάνι, κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του στην Ουρουγουάη. Ο επιθετικός της Νάπολι ήταν πολύ περήφανος από τις επιδόσεις του.


Δεν του αντιστέκονται ούτε τα… ψάρια
Είναι ένας από τους πιο σταθερούς, αποτελεσματικούς, ικανούς και αξιόπιστους επιθετικούς του κόσμου. Καταφέρνει να συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του, αφού εκτός από σπουδαίος σκόρερ, είναι και ιδιαίτερα παθιασμένος. Ο Έντινσον Καβάνι αποτελεί το μεγάλο «όπλο» του Βάλτερ Ματζάρι, στην προσπάθεια της Νάπολι να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της Γιουβέντους.

Ο ηγέτης των «παρτενοπέι» βρέθηκε στην πατρίδα του για να περάσει τις εορταστικές διακοπές, τις οποίες είχε ανάγκη, μετά από μια έντονη, αγωνιστικά, περίοδο. Στην Ουρουγουάη ο Καβάνι άφησε στην άκρη τη μπάλα και ασχολήθηκε με το έτερο πάθος του, το ψάρεμα, αποδεικνύοντας πως ακόμα και εκεί τα καταφέρνει περίφημα.

Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι, μάλιστα, ήταν τόσο περήφανος για τις επιδόσεις του στο ψάρεμα, που φρόντισε να τις γνωστοποιήσει μέσω φωτογραφιών που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αυτός που, πιθανότατα, δεν ενθουσιάστηκε από τη μεγάλη ψαριά του Καβάνι, είναι ο Βάλτερ Ματζάρι. Αν ο παίκτης του κατανάλωσε όλα αυτά τα ψάρια, θα είναι δύσκολο να τον επαναφέρει στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση ενόψει του αγώνα με τη Ρόμα, με τον οποίον ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του Καμπιονάτο. Αν και ο Έντινσον Καβάνι έχει αποδείξει πως είναι και άψογος επαγγελματίας, εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: